+1 oy
259 göst.
Aile kategorisinde (5,820 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

image Kizzlar oda 10 mkare.suanki hali bu. İkinci cck piyangidan zart diye cikiverince butun sistem alt ust oldu bilsem cocuk yapacagimi3+1 ev alirdim butceyi az daha zorlar da . Neyse kaydiragin arkasinda petek var orasi kapanmaz zaten. Kapidan vektim resimi. Kapi girisiten hemen koca bi yatak da enlemesine poylamasina konmaz o cepheye. Kizin ranzasi olan yer de 140 cm yani yatak yine bu sekilde olur boylamasina iki yatak olmaz kapidan sepey. Yan yana baza kosam oda hem orta kisim daralir hem kapinin girisinden beri yatak genisligi cok basik durur

Acikladigim ihtimaller soyle. Yataklari paralel boylamasina koysam kapidan bakinca koca bi yatak olacak ve ortasi cok daralacak odanin. Morla yaptigim l seklinde dolap yaptirrim komple boydan.

Diger ihtimal yataklari dik sekil koysak  140 cm o genislik yani kapi girisinin yarisini kapatio yatak.dolabi yatak basliklarin ustune o cepheye komple yaptirir ayak ucuna calisma masasi kiyarim ki giriş karaisi hemen ferah olsun. İki yatak arasina calisma masasi yaptirirp dolabi ayak ucuna kapi girise yaptirsam cok bogar.

6 Cevaplar

0 oy
(5,820 puan) tarafından

En İyi Cevap

İki yan yana acilir kapanir yatak yaptiricam. Birisi. Calisma masasi olacak kapali haliyle 45 cm ayakkabilik gibi birsey yani kapi girisinde kapa durmaz . Karsisina da diger yatak kapaninca koltuk oluyor.

image

image

image

(5,820 puan) tarafından
Heee o olayi hic dusunmedim desem:))) ben direk sekilsel olarak  netlestiriyordum kafamda. Hic fantaziye girmeyip ranza mi yaptirsam
(7,459 puan) tarafından
Kesinlikle ranza yaptır bir kere yaptır tam olsun özel ölçü biz öyle yaptırıyoruz şimdi :)
(5,820 puan) tarafından
Haftaya falan bi modokoya gidip model falan çalsam bari:)) dolap molal da gerekcek
(7,459 puan) tarafından
Ben sana bir site ismi vereyim bende yaptırıyorum özel ölçü yapıyorlar tamamen ve MDF sadece :)
(7,459 puan) tarafından
Instagramın varsa bak canım MDF mobilyam firma ismi
-Reklam-
+1 oy
(4,862 puan) tarafından
Foto yok cnm
(4,862 puan) tarafından
Tasarım mobilyalar kullanıslı olur
(5,820 puan) tarafından
Yani cok kullanisli duruyor cezbedio beni ama  caglanin dedigi gbi mekanizm bizulursa. Garantisi falan nasildir iyice bi konusmak gerek
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Fotoğraf atsan aslında daha iyi olur
(5,820 puan) tarafından
Asil sorum su akilli mobilya yaptiricam gaysan
(7,459 puan) tarafından
Ne gerek var özel ölçü oda yaptır her ölçüde oda yapıyorlar ki biz öyle yaptırıyoruz odaya göre
(5,820 puan) tarafından
Bi iki resim daha attim iste. Akilli mobilya olarak o fikir guzel gibi ama .  Acilir kapanir iki tane ayri yatak karsilikli. Kapali haliyle birisi calisma masasi birisi de ikili koltuk olacak. Odada yatak gozukmeyecek yani.
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Yeni ranza yolu görünmüş size..valla benimde iki oğlum var şimdi oda yaptırıyoruz en baştan ikisi için rahat etsinler diye 
0 oy
tarafından
Ranzadan vazgeç komşunun oğlu çıkmış iki yaşında düşmüş kafasında kırık varmış ben çok beğendim o gömme yataklari
(5,820 puan) tarafından
Ya beni cezbeden oda daralmicak.  Calisma masasinda kizim drrs mers yaparken oglan oynar eder oda kocaman alan kalio ikili koltukta oturup ccgun uyumasini beklerim.:) yakinda uyku egitimine baslicam bi ynadan onu bile dusunuom:)
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Ben olsam tüm bu mobilyaları satıp ranza alırım birde park yatak çocuk büyüyünce ranzanın altına geçer halıyı falan da satar daha sade bişey koyardım dolap 2 sine bir yeter zaten 
(5,820 puan) tarafından
Cvk buyudu zaten :))17 aylik oldu memeyi kestim ablasinin odasina gecircem. Suan park yatakta . Bi bucuk sene iki sene daha da idare eder ama ablamiz 1. Sinif oldu. Calisma masasi lazim kitaplik gibi bise lazim. Simdi alsam onu oda yaptirirnca bosâ cikacak. O yizden sirf simdi oda yaptirim diorim. Bide gunden gune hersey artio ha simdi yaptirmisim ha bir sonraki yaza yaptirmisim anca fiyat artar diye dusunduk bizde
(1,782 puan) tarafından
Ay bende gebesiniz sandım ondan öyle yazfım :D

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 332 göst.
10 Haziran 2024 Aile kategorisinde E.m.hs (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
22 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
29 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmazehraumit (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 373 göst.
19 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysimanin-annesi (662 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,492 cevap

36,631 kullanıcı

...