Ole bole bi sekilde biyuyorlar nasibinoleymis bende hatirlarim resimlere baktikca film seridi gibi gecer 6 sene oncesi ne cektim be diye emme konusu 3 ay meme reddinoldu tek basima emziremedim ben gogsumu acio sut sıkıodum bi damla annem kizimi yaklastiriodu annem tutuodu oyle emiodu benim kucagimda emmiodu. 3 bucuk ay annemle beraber emzirdik ben memeyi aciodum annem kucaginda mememe yanastirip bekliodu emmesini) cok zor zamanlardi. Ole bole gecti oglanda daha bilincli tecrubeli oldum herseye bir cozumum bir b c d e f planlarim vardi her bir sornunun cozumune gidecek birden fazla yol yontem belirlemistim hamileyken. Kizimda yaptigim hatalari yapmamak icin universte sinavina hazirlanir gibi hazirlandim bebek bakimi olayina. Zamaninda bole calissam ordinaryus prof olurmusum. Sirf oglan da ablasi gibi omrumu curutmesin diye savasa hazirlanir gbi kilicimi kusanip hazirlandim. Yine zor oldu ama daha rahat atlattim. Gecer yani geviyor
Sabahtan akşama, akşamdan sabaha kadar ağzı mememden çıkmayan 18 aylık bebeğimi gördükçe acaba hiç emzirmesemiydim diye düşünen ben ne yapayım
1,491,991 soru
24,379,279 cevap
348,604 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın