0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından
Oğlumu sütten kesiyorum eline verdiğim su olsun yemek olsun oyuncak olsun hepsini döküyor atıyor vuruyor emmek istediği için tepki olarak mi yapıyor bunu anlamadım dökmedigi tek şey sütü onuda bitene kadar iciyor sehpalara tekme atıyor deviriyor yerleri ıslatıyor kayiyor düşüyor bunu oyun biliyor bide kendisi bilerek yapıyor dikkatini başka seylere cekmeye çalışıyorum benimle 5 dk ilgileniyor hemen geri istedigine koşuyor nasıl farklı yerlere cekebilirim dökme huyundan ne zaman vazgecirebilirim halım daha yeni yıkanmışti 1 ay olmadı yine gidecek yikamaya mahvetti heryerini

1 cevap

0 oy
(3,063 puan) tarafından
Eger bu huyu yeni baslamissa sutten kesmene tepki olarak yapiyor olabilir. Tavrini net bir sekilde belirt hayir atma de zamanla birakir.
(256 puan) tarafından
Hayır diyorum yapma elinden alıyorum kafayı egiyor bekliyor bir süre sonra göz ucuyla etrafı araştırıp yeni bişey bulup devam ediyor yapacağına zaten bi ayrılık süreci yaşıyor diye üstüne çok gitmemeye çalışıyorum
(3,063 puan) tarafından
Iyi yapiyorsun ama net bir sekilde uyarmaya devam et. Benim oglumda egitime basladi. Ilk hafta aglayarak gitti ikinci haftasinda atma egilimi gostermeye basladi. Bende psikologa soyledim tepki olarak mi yapiyor diye. Gecici birseyse tepki olabilir. Ustelemeden hayir diye tavrinizi net 8fade edin dedi. Zaman zaman boyle davranislar olabilir dedi. Iki hafta yogun bir sekilde yapti sonra hafifledi. Hala yapiyor ama hayir diyince atmak yerine getirip bana veriyor.
(256 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim daha dikkatli davranicam onun icin
(3,063 puan) tarafından
Rica ederim. Allah kolaylik versin hepimize ♡
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 147 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seri (2,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
1 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (551 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 131 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
25 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,563 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...