0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kizlar delirtecem artık cuzum bulamıyorum ya yardımcı olun bana şimdi evimde ama sadece mutfagin tavanında ve bazen dolapların ostunde kurtçuk görüyorum.artik.midem bulandı evden sizce ne cuzum bulabilirim.ndrden geliyor olabilir bu iğrenç ****** bide ne ilaç kulansam geçer acaba yardımcı olun bana 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tavanlarının tahta degilse ilaki bakliyatin kurtlanmistir bendede kuru kaysi vardi kurtlanmisti kelebek olup tavanda kurtçuk oldu kaysidan olduğunu fark etim sizde mutfağı karistirin
(49 puan) tarafından
Cnm bütün bakliyatlari cikartim temizledim içinde bişey yoktu sadece pirinçte gördüm ama onunda atım.cupe tavanım da tahta değil vala önce kelebekler vardı bende şaşırdım bunlar nerde çıktı diye şaşırdım kelebek biti iğrenç kurtçuk başladı delirtecem ya mutfağa girmek istemiyorum.hic
tarafından
O makliyatkardan olmuş iste
(49 puan) tarafından
Peki o bakliyatlari atıyım mi hepsini çöpe ama.hepsinde bulmadim
tarafından
Hayır atma ama diplerine iyi bak
(49 puan) tarafından
TM cnm saol peki sizde kendi kendiligine mi biti yoksa ilaç falan mı alıp sıkınız eve
-Reklam-
0 oy
(5,484 puan) tarafından
Tüm disardaki yiceklerin icine bak un tarhana falan onlarda da oluyor çöpün cok beklediyse ondanda oluyor camasir suyuyla sil heryeri birde sirke keskin kokuya gelmez 
(49 puan) tarafından
Cnm un az alıyorum.oda buzdolabına koyuyorum  Biara annem.gile gitmiştim.cöpu atim.zanetim.ama.eve geldim.ne göreyim.berbat kelebekler onlardan oluşmuştur bence daha bu eve taşımalı 6 ay falan oldu daha evden soğudum resmen ya iğrenç
(5,484 puan) tarafından
Mutfagi dip köse sil copten yayilmis demekki onlarda kalan kurtcuklardi cekmece icleri dolap icleri lavoba altı özellikle heryeri camasir suyuyla sil kapında kapalı dursun eve yayilmasın
(49 puan) tarafından
TM cnm saol dediklerinizi yapacam
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Güve olmuş. Evde ne zaman kelebek görsem hemen öldürürüm kurtlaniyir hersey
(49 puan) tarafından
Peki bu kelebekler nerden geliyor ya
(1,007 puan) tarafından
Disardan giriyolar canim bir kere cogaldi mi arındırmak çok zor oluyor. Yatak odana mobilyalarina dikkat et. Kiyafetleri falan yiyor. Annemlerin halı yastiklari vardi hep yemişti
(49 puan) tarafından
Ayy gereciten mi ya korkmaya başladım ya evi yarın komple indireyim ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 260 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 200 göst.
24 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 322 göst.
25 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
25 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melos3107 (6 puan) tarafından soruldu

411,005 soru

12,369,043 cevap

42,240 kullanıcı

Kategoriler

...