0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (343 puan) tarafından
Bacılar bı bakın hele öğretmen böyle birşey yazmış /Bir de perşembe günü sınıfımızda ufak bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapacağız,sizlerin yardımına ihtiyacım var ,cumhuriyetin ilk yıllarına ait kostüm tasarlamanızı istiyorum evde olan malzemelerle ,örneğin kız çocukları sade güzel bi elbise giyinip tacına ya da şapkasına tülden aksesuar yapabilir ,eldiven yapılabilir evdeki kumaşlardan,örneğin erkek çocuklarının takım elbiselerine çeşitli malzemelerden madalya tarzı birşey yapılabilir ya da takma bir bıyık vs .desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum ,birkaç önceden söyledim ki düşünüp araştırmanız için vaktiniz olsun ,yani kısacası kız çocukları sade bir elbise giyinip ufak bir kaç aksesuar erkek çocukları da takım elbise tarzı giyinip yine ufak bir kaç aksesuar kullanabilir  bı akıl verin napim 

3 Cevaplar

0 oy
(12,700 puan) tarafından
Varsa beyaz bir badi altına kırmızı etek giydir bence bide toka tamamdır 
(343 puan) tarafından
Oğlum var benim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eski bir kıyafetin üzerine fötr şapka, ayağına ayakkabıya bile gerek yok :) gönder gitsin. Cumhuriyetin ilk yılları böyleymiş malum)))
(343 puan) tarafından
Eski kıyafet olsa can feda yokki hep küçük geliyor böyle oduncu gömleği fln olmazmi oğlum var
0 oy
(4,466 puan) tarafından
Evde takım elbisesi varsa onu giydir, cebine bir mendil  kafasına fötr şapka. Üzerine o dönemlerin tarzında (Atamın meşhur kabanına benzer) bir kaban olabilir. 

Askılı kumaş salopet, içine beyaz bir bluz, üzerine kep şapkalardan takıp eline cumhuriyet ilan edildi yazılı bir gazeteye benzer dosya verebilirsin.

Aklıma ilk gelen bunlar oldu.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
9 cevap 314 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
24 Nisan 2024 Aile kategorisinde Fato11 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yrn33 (251 puan) tarafından soruldu