0 oy
121 göst.
önce Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Biz köyde oturuyoruz sınıftan en nefret ettiğim pisliğin teki bir veli var neyse öğretmene kutlama olacak dediler para katılacak okeyledik.e gitmiş pazar günü getittirmis pastayı.okullar tatil bugün yeni gidiyorlar gruba mesaj attım dedim öğleden önce mi sonra mı kutlanacak ona göre hediyelerini versin çocuklar ayrı olmasın dedim ses seda yok.2 sene ben yaptım organizasyon işini hiç bir sikinti çıkmadı.kar yağınca okulların tatil olacağı belli bide fazla yağdı.haksiz miyim keşke baştan hiç katilmasaydim

3 Cevaplar

0 oy
önce (164 puan) tarafından
Ben okulda eğitimde bu tür organizasyonlarin komple yasaklanması taraftarıyım sıktı gerçekten çocuklar okumaya mi gidiyor organizasyon düzenlemeye mi belli değil yeni nesil boş beleş öğretmen tayfası her şeyi veliye yukluyor zaten bu saçmalıklarda ana babalara maddi manevi yük olmaktan başka bı şey değil. Eğitime katkısı ne bunun ?
önce (61 puan) tarafından
Açıkçası ben karşı değilim çocuklarımızla ilgili bir öğretmen senede 1defadan sorun olmaz diye düşünüyorum ama beyinsizlerle iş yapmadigin sürece
önce (164 puan) tarafından
İşte bir suru insan var hepsi aynı sorumluluk bilincinde değil gereksiz ugrasi
Aynen sonuçta herkes aynı parayı katıyor herkesin söz hakkı olmalı.zaten son senemiz seneye kızım merkeze gidecek şehirdeki insanlar en azından neyin ne olduğunu dhaa iyi kavriyorlar bu dengesizlerle uğraşmak zorunda kalmam
-Reklam-
0 oy
önce (1,970 puan) tarafından
Konuyla alakası yok siz koydesiniz ilk okulami gidiyor yavrunuz?.merakım bende koydeyim okul varsa ilkokulu yok sadece anasifini varda onuda çocuk yok...ilçeye yarım saatt uzaklıktayiz taşımalı olacak burda yaşarsam 
Evet 4e gidiyor.hmm çok sıkıntılıymis.bziim var ilkokul ve ortaokul fakat eğitim düzeyi sıfır bunun için kiziminda dersleri çok iyi öğretmeni diyor merkezde okutun ya yurt olacak ya servis onuda nasıl oduycez bilmiyorum
0 oy
önce (15,344 puan) tarafından
Kutlamaları cumadan yapmayıp pazartesini bekleyen herkes aynı sorunu yaşiyor. Kar tatili oldu ve pasta en az 4 gündür dolapta. Verdiğiniz parayi umursamayıp artik çöpe atacaksınız o pastayı. Yoksa çocuklarınız zehirlenir. Bu sene kış erken geldi. Kimse tahmin etmiyordu kasim ayinda kar yağacağini. O yüzden organizasyonun aksaması çok normal. 
Maalesef bizim öğretmenin cenazesi vardı zaten çarşambadan beri yoktu.para umrumda değil kizimida uyardım zaten sakın yeme diye.insaAllah dinlemiştir.sadece bizim okul tam gün öğleden önce mi sonra mı soruyoruz ona bile cevap vermiyorlar paryaa gelince hemen cevap

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 314 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 211993Miray (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.

404,794 soru