0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,098 puan) tarafından
Bende kist vardı bugün alındı. Başım sık sık ağrıyordu meğersem ondan miş. Doktor tekrar başka yerden çıkar dedi var mı ameliyat olduktan sonra tekrar çıkan?

2 Cevaplar

0 oy
(983 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Ben ameliyat olmadım ama bende de kist var. Sağ maksiller sinüste retansiyon kisti demişti doktor. Ve her gün başım ağrıyor. İlaç da fayda etmiyor. Büyük müydü kistin. Benimkine milimetrik dedi başka bir şey demedi. 
(2,098 puan) tarafından
Allah razı olsun. Genel cerrahi ye gittim bana yağ bezesi dedi plastik cerrahi ye yönlendirdi gittim ve hemen aldiracağim dedi . Dün g ve bile ağrıdan ağlıyordum iki tane çıkardı doktor küçüktü ama ağrısı çoktu tabii
(983 puan) tarafından
Ben dahiliyeye gitmiştim. Mr sonucu öğrenmiştim ama bilmiyorum ya ara ara baş dönmem de oluyor
(2,098 puan) tarafından
Bende tomografi istedi zaten genel cerrahi ne olduğunu anlamadan plastik cerrahi ye git dedi o bana kist olduğunu söyledi
-Reklam-
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Oldum ben. Benimki dişi olduğu için Malesef gene çikiyor. 
(2,098 puan) tarafından
Aynı yerden mi çıkıyor? Doktor farklı yerden çıkar dedi
(2,940 puan) tarafından
Yer olarak emin değilim ama aldırdığımdan daha kücük çikti
(2,098 puan) tarafından
Benim de çok küçüktü hatta doktor gösterdi bak dedi şu küçük şeyler o kadar ağrı yapıyor dedi
(2,940 puan) tarafından
Alınan ceviz kadardı benim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
7 cevap 212 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NM 2018 (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
17 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu

414,000 soru

12,460,454 cevap

46,693 kullanıcı

Kategoriler

...