0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ateşi vardı işte ilaçlarını verdim fitil verdim şuan vücudu sıcak ama elleri ayakları da sicak hani ateş olunca elleri ayakları buz keser ya öyle değil aynı ısıda bide terlemesi var atlet kilot var üstünde bide çok ince bı tülbent örttüm sizce acikmi kalsın üstü yoksa örtüm mi birşeyler daha 

3 Cevaplar

0 oy
(962 puan) tarafından
Terlemesi lazım ki hastalığı atsın  şimdi terliyse hiç açma üzerini teri soğuklarsa daha hastalanır tülbent çok ince biraz daha kalın bişey ört canım 
tarafından
Tamamdır cnm sağolasın teşekkür ederim
(962 puan) tarafından
Rica ederm canım dikkat et
tarafından
İnşallah cnm şifa dile
-Reklam-
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Yok ince yeter evin soğuk değilse.  Geçmiş olsun. Aslında fitil vermemek lazım çok zararlı.  Dönüşümlü ateş düşürücü versen daha iyi .
tarafından
Normalde vermem alismasin diye annemlerdeyim ateşi çıkarsa daha kötü hal alırsa araba yok neyim çocuk öyle kalmasın dedim eğer kötü bir etkisi varsa vermem ne gibi zararları var paylasabilirmisn benimle
0 oy
tarafından
Terlemesi çok iyi terlerse hastalığı atar tülbent çok ince hafif ince bir battaniye ortsen daha iyi olur hem ilaç hem fitil verme bu onu kötü etkiler geçmiş olsun benim kiziminda yeni ateşi çıktı fenalaşmadan direk ateş düşürücü verdim uyuttum 
tarafından
Bidaha fitil vermem cnm öyle yaparım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
26 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 158 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hiros4434 (507 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,822 soru

23,925,530 cevap

323,706 kullanıcı

...