0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,322 puan) tarafından
Kızlar ya istedigi birsey olmadi mi basini yere vuruyor yada atıveriyor kendini ne yapicagimi sasirdim artık kucagima aliyorum sakinlestiriyorum bes dakka sonra gene birseye sinirleniyor gene yapiyor kendine zarar vericek diye korkuyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık canım unutturmaya çaliş benim de bir ara yapıyordu sonradan unuttu çok şükür 
(5,322 puan) tarafından
18 aylik canım bir ara yapiyordu unutmustu bu hafta gene basladi sert vuruyor birde ne yapcagimi sasirdim
tarafından
Dikkatini dagit canım sinirlendiği zaman sakinleştirmeye çalış
-Reklam-
0 oy
(318 puan) tarafından
Aynı problem bizde de var şuan 1 hafta kadar unuttu gibi şuan yine aynı görmemezlikten geliyorum ama bazen çok sert yere vurunca kafasını dayanamıyorum içim sızlıyor hayır diye uyarıyorum başka bir şey ile oylamaya çalışıyorum 
(5,322 puan) tarafından
Bende kucaklayip dikkat dagitiyorum konusuyorum onunla ama gene aynisini yapiyor
0 oy
(150 puan) tarafından
Benim kız da aynı kafasını ya yere vuruyor ya duvara 
(5,322 puan) tarafından
Ne yapcaz böyle sıpalarla
0 oy
tarafından
Benmde oğlum 18 aylık 1 aydir kafasini yerlere duvarlara vurup duruyor istediği olmayınca. Ne yaptıysam unutturamadm. Artjk karışmıyorum kendisi vuruyor ağlıyor susuyor çok yoruldum artık....
(5,322 puan) tarafından
Karismamaya calisiyorum bazen o kadar sert vuruyor ki alnı kipkirmizi oluyor benim canim yaniyor oyle gorunce  dayanamiyorum
0 oy
(5,307 puan) tarafından
2 yaş sendromu başlangıcı bu nerde görsem tanırım :)
(5,322 puan) tarafından
Canım erken degil mi daha :) desene herseyin baslangicindayiz daha
(5,307 puan) tarafından
Hayır erken değil 15-18 ay civarı başlıyor :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
3 cevap 99 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 90 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,157 cevap

37,572 kullanıcı