0 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar pedegog saat 9 da aradı geleceğini söyledi aramasıyla gelmesi Bir oldu daha yeni yataktan kalkmıştık evi toparladım hemen çocuğun üstünü giydiremeden geldi hemen çorabın niye yok dedi çorabını giy hasta olursun dedi buzdolabında baktı buzdolabına bakacağı hiç aklıma gelmezdi herzamanda buzdolabı düzenliydi bu sefer çok daginikti kahvaltı çeşidi bitmişti çocuğun süt falan hiçbir şeyi yoktu Yani çok kötü oldum ya söyleyeceklerimi bile unuttum çocuğumun velayeti için hiç umudum kalmadı artık:(((

10 Cevaplar

+3 oy
(11,007 puan) tarafından
Yaa bacım üzgünsün anlıyorum ama günlerdir bu konu hakkında yazıyosun buraya. Neden hazır beklemedin ki.. Sadece buzdolabı dağınık diye vermezler babasına korkma. Çorap mevzusu da yeni uyanmışsınız anlarlar bence o kadarını da eşşek değillerdir bence. 

Sen ümidini kesme Allah'a sığın dua et
tarafından
Ne zaman geleceğini söylemedi ki ya şuan o kadar kötüyüm ki kaç gündür bekliyorum bugün geldi bu kadar erken geleceğini bilemezdim
-Reklam-
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Cnm iki yaşında çocuğu vermezler sanmıyorum mahkemen ne zaman 
tarafından
Çocuğun üstü iyi değildi çorabı yoktu buzdolabı çok kötüydü hiç umudum kalmadı
(1,536 puan) tarafından
Kuzum kendi çocukları yataktan çıkarken çorapla mı çıkıyo hangimizin dolabı tıkabasa dolu yüzü nasıldı adamın agresif duruyor muydu
tarafından
Adam değildi kadındı çocuğa dedi senin niye çorabın yok hasta olursun buzdolabına baktı baya inceledi kahvaltılık pek yoktu insanlık hali ama düzensizdi dolap biraz canım çok sıkıldı ya
(1,536 puan) tarafından
Yeni uyandı deseydin bişey demezler sanmam ama
tarafından
Bilmiyorum valla canım sıkıldı moral sıfır
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Hep öyle zamanlarda gelirler zaten üzülme ben yinede babaya vereceklerini sanmıyorum 
tarafından
Ya 3 gündür bekliyorum gelmedi bu sabah 9 da aramasıyla gelmesi Bir oldu bende niye hiç şans yok buzdolabı beni mahfetti çocuğun üstüde iyi değildi çorabı yoktu napicam ben şimdi velayet umudum Yok artık
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Buzdolabına niye baktı ki anlamadım banada geldiler ve önceden haber verdiler mutfağa bakmadılar bile
tarafından
Ya bende şans yok şans
(2,671 puan) tarafından
Vermezler ya çok kucuk
tarafından
Çat kapı geldi resmen ya buzdolabı da dağınıktı kahvaltılık azalmıştı ya herzamanda dolu dolu olurdu çocuğa süt falan hiçbir şeyi yoktu üstüde iyi değildi çorabı yoktu moralim sıfır haftaya kadar nasıl bekliycem ben
0 oy
(1,384 puan) tarafından
Çocuğun henüz çok küçük babaya verilmez 
0 oy
(2,412 puan) tarafından
Yorumlardan okuduğun kadarıyla çocuğun iki yaşındaymış onu vermezler babasına ya
tarafından
İnşallah vermezler
0 oy
(1,399 puan) tarafından
Canım keşke hep hazırlıklı olsaydın üzülme inşallah sana verirler ayirmazlar yavrunu senden
tarafından
İnşallah canım moralim sıfır
0 oy
tarafından
Ay ya çok üzüldüm 2 yaşında ki çocuğu vermezler babaya ya buzdolabı ne alaka evin mahreminidir buzdolabı açarken helallik istemek gerek kendilerini bi b.ok zannediyorlar bazen bankada haber et merakda kaldım
tarafından
Ya bende bi anlasam buzdolabı daginikti direk daldı inceledi haftaya kadar nasıl bekliycem sonucu ben ya kafayı yicem resmen
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Korkma vermezler 2 yaşındaki çocuk 7 yaşına kadar sendebkalir 7 yaşından sonra vocuk kimde isterse onda kalır Bn biliyorum  var yakınlarımizda esin mi istiyor velayeti 
tarafından
Evet velayeti almak için sürekli iftiralar atıyor onun yüzünden hep

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,121 göst.
0 oy
1 cevap 245 göst.
+1 oy
22 cevap 727 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 362 göst.