Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Sinif annesinin yaptigi seyi gordunuz mu
0
oy
746
göst.
25 Ekim 2023
Diğer
kategorisinde
Aysegul&20
(
5,476
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar dijitalbabada paylasmislar cocugu ailesini nasil rencide etmisler sinif annesi diye kendini ustun goren cok o sadece cocuk
https://www.instagram.com/p/Cyz-zCdKbk8/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
20
Cevaplar
+1
oy
25 Ekim 2023
huzun_iyidir
(
6,938
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben bu videoyu çeken ve paylaşan kişide suç buluyorum şuan evde biz kendi çocuğumuza lafımızı geçiremiyoruz sen öğretmene bildir neden böyle bir rezillik yapıyorsun
25 Ekim 2023
Havin06
(
2,597
puan)
tarafından
yorumlandı
Kötü de olsa kimse izinsiz çocuğun videosunu yayamaz suç bu umarım gereken yapılır.ogretmene söyleyebilirdi sorunu ailesine söyleyebilirdi bu davranış hiç hoş değil
25 Ekim 2023
huzun_iyidir
(
6,938
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle canım ve video öncesini bilmiyorum çocuk neden durduk yere öyle birşey yapsın birşey denmiş yapılmış ben suçun %75 ini büyükte buluyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
25 Ekim 2023
Ben anne
(
3,887
puan)
tarafından
cevaplandı
Öğretmenler bile okadar çocuğa laf geçiremiyor çoğu zaman, sınıf annesi de kim oluyor? Belki çocuğun travmaları var. Videonun öncesi yok, belki çocuk o hale gelmek için tahrik edildi. Ne oldu da o hale geldi?
25 Ekim 2023
Simsek21
(
1,669
puan)
tarafından
yorumlandı
Bencede kesinlikle katılıyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
25 Ekim 2023
Sibelhome
(
1,259
puan)
tarafından
cevaplandı
Kücücük bı cocogun paylaşılmasını bnde doğru bulmadım sınıf anneliği ne ya snde önce gt cocoguna annelık yap
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
Tubaaaa.1
(
1,880
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet o çocuğu paylaşamaz öyle bir hakki yok bir sorun varsa çözüm yoluna gidilmeli. Çocuk da fena yanliz çok da küçük değil ki davranışının farkına varacak yaş da
25 Ekim 2023
Aysegul&20
(
5,476
puan)
tarafından
yorumlandı
Belki cok ustune gitmislerdi kamera arkasınıda bilmiyoruz ki resmen cocuga hakaretler havada ucusmus herkes paylasmista
25 Ekim 2023
Tubaaaa.1
(
1,880
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet ben tam izlemedim yorumlara baktım kötü yorum çok tu anne baba suclanmis hep tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz ki umarım o sınıf annesine gereken yapılmıştır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
halalpdgn
(
171
puan)
tarafından
cevaplandı
Yalnız ne olursa olsun çocuk bana biraz küstah geldi tabikidr hakkını savunmalı kendinize zdirmemeli ama bunu saygı çerçevesinde yapmalı böyle olmaz yani
3 önceki yorum göster
25 Ekim 2023
halalpdgn
(
171
puan)
tarafından
yorumlandı
Darısı size insAllah sizin cocugunuzda aynniiii böyle olsun bişey yokmuş şuna bakk ya
25 Ekim 2023
halalpdgn
(
171
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğru demiyorum o yorumu yapanlara zaten sinirlendim ama bu demek değil ki çocuğun büyüklerine karşı tavrı ya biri bana böyle konuşsa bende sinirlenirim kimse kusura bakmasın yaşından büyük bide diyorlar ki söylediğinde ne var ki üslubuna bak söylediği laf küfür değil ama söyleme şekli ???
25 Ekim 2023
Piskopos-_civciv-_
(
6,086
puan)
tarafından
yorumlandı
Haddi olmadan sorguya çeken herkese bu tavrı göstermeyi öğreticem oğluma açıkçası kadının tavrı önemli tüm sınıfın önünde köşeye çekip benim herşeyden haberim olmalı gibi konuşması hadsizliğin daniskası
25 Ekim 2023
Simsek21
(
1,669
puan)
tarafından
yorumlandı
halal kusura bakma da işin arka yüzünü bilmiyorsun iyi yapmış valla
25 Ekim 2023
Simsek21
(
1,669
puan)
tarafından
yorumlandı
Psikolog kesinlikle canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
hayal20
(
5,495
puan)
tarafından
cevaplandı
Anlamıyorum gerçekten sınıf snnesiydim bende elimden geldikçe öğretmenin dediklerini yardımcı oldum ama hiç çocuk vs karışmasın para toplama birssy alınacaksa o karla ugrasiyordum ve bu sene hamilelikten dolayı biraktim
25 Ekim 2023
Aysegul&20
(
5,476
puan)
tarafından
yorumlandı
Bazilari kendini ögretmenden üstün goruyor izinsin hem kameraya cekilmis hem sosyal medyaya paylasilmis yazik degil mi o cocuga ailesine
25 Ekim 2023
hayal20
(
5,495
puan)
tarafından
yorumlandı
Yazık tabiki canim Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarimizi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
BirbalAnnesi
(
18,376
puan)
tarafından
cevaplandı
Sorun şu ki sınıf ortamı okul kuralları eğitim etiği her şey ihl edilmiş biz elimizde telefon o sınıflara giriyoruz ama abuk sabuk kafamıza göre video çekmiyoruz 4 yıldır öğretmenim sadece karne zamanlarında hatıra fotoğrafı çekiliyorum onu da hiç bir yerde paylaşmıyorum sorun bu annenin 'sınıf annesi ' unvanıyla kendini bir pok sanması sorun o sınıfın öğretmeninin sorumsuzlugu işini iyi yapmaması veya art niyetli davranması bence idare öğretmen soruşturma geçirmeli veli de dava edilmeli
25 Ekim 2023
Aysegul&20
(
5,476
puan)
tarafından
yorumlandı
Insallah gecirirler yazik cocuga travma olucak ailesi ve cocuk sosyal medyadaki yorumlari gordukce nasil uzuldu kimbilir
25 Ekim 2023
BirbalAnnesi
(
18,376
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayir yayanlar da ayrı bir şuursuz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
Piskopos-_civciv-_
(
6,086
puan)
tarafından
cevaplandı
O çocuğun ailesine çocuğa yazık etmişler çocuk bu çocuk ya artık ellerini çeksinler çocukların üzerinden. Daha gelişim çağında olan küçük bir çocuğu itham etmek görüntülerini yaymak nedemek ya
25 Ekim 2023
Aysegul&20
(
5,476
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle insallah iyi bir ceza alirlar cocukta kufur yok birsey yok sanane diyor hakli sanane yani o sinif ogretmeni yokmi birsey varsa git ona soyle demi
25 Ekim 2023
Piskopos-_civciv-_
(
6,086
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah bacım zaten şikayet edilmiş video dur bakalım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
TOSB!K
(
18,116
puan)
tarafından
cevaplandı
Gördüm dün sinir bozucu ya çekip paylaşmakta nedir çocuk o çocuk tatlı dille konuşsan anlar
25 Ekim 2023
Aysegul&20
(
5,476
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence damarina bastilar cocugun zaten kotude birsey demis sanane demis hakli bence cocuk
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
Posedion
(
2,377
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet çocuk belki ters konuşuyor olabilir ama üzerinde hakkı olmayan okul içerisinde hiçbir vasfı olmayan kişi tarafından akranları içerisinde düşürüldüğü durum içler acısı. Sınıf annesi kadar iğrenç bir şey yok. Tamamen diğer velilere nispeten olsun diye ortaya çıkmış saçma sapan bir uygulama. Ki kamera ardında o çocuğa neler yapıldı ne söylendi bilinmez. Allah yüm çocukparı iyi insanlarla karşılaştırsın.
25 Ekim 2023
Aysegul&20
(
5,476
puan)
tarafından
yorumlandı
Fazla birsey dememiski cocuk kufur yok birsey kendini savunmus kimbilir ne kadar ustune gittiler
25 Ekim 2023
Posedion
(
2,377
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendini savunmuş aksine hoşuma da gitti ezdirmemesi itiraz etmesi falan.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Videonun kendisi burda
https://www.instagram.com/reel/CyyANf2IJ-k/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Sinir oldum ya
25 Ekim 2023
Aysegul&20
(
5,476
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende canim bende
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
Linkin
(
20,061
puan)
tarafından
cevaplandı
Yok ya gerçekten yeni sistemde veliler zannedersiniz sınıfın hakimi. Her işin içinde. Öğretmenin her işine karismalar. Bı de sınıf anneliği var . Öğretmenlerin de işine geliyo. Velilerle uğraşmak istemedikleri için velilerle iletişim kursun diye. Ama o kadar saçma ki. Sınıf annesi kendini diğer velilerden üstün zannediyor. Herseylere bı müdahale. Hiç gerek yok. Öğretmen tüm öğrenci ve velilere eşit mesafede ve iletişim halinde olmak zorundadır.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
Gargamel
(
12,794
puan)
tarafından
cevaplandı
Videoyu nasıl açabiliyoruz bende video gözükmüyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
Tekcocuk
(
1,207
puan)
tarafından
cevaplandı
Olay ne ?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
kucuk_pasam
(
669
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben çocuğun tepkisini çok takdir ettim ileride bu çocuğun çok bilinçli sorgulayan bir birey olacağına inanıyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
126504012
(
1,212
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim.coxugumu böyle çekip servis edip hakarat yagdittsin bak ben ona napiyorum ne hakla çekip paylasabiliyor naptiki çocuk sinirlendi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
Hicbiseybilmiyorum
(
665
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben bu sınıf annelerini asla sevemiyorum cocuk sonuna kadar haklı iyi yapmıs ezdirmemiş kendını. Sanki okuyup da ogretmen gıbı o konuma gelmıs gıbı kendilerini bısey sanıyor bazıları haddine olmayan konulara bile dahil. Birde ne hakla cocugu oyle yayınlarsın umarım aılesı dava acıp donlarına kadar alır onlara da ve bu hakkı onlara veren ogretmene de...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
nisan cicegi
(
10,128
puan)
tarafından
cevaplandı
Anlamadım yani başka veli sınıfa girip öfkelenen öğrenciyi çekip paylaşmış mi.daha neler çocuk o ya ben ailesinin yerinde olsam dava açardım okulada öğretmenede çekenede
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
Sevimm12
(
197
puan)
tarafından
cevaplandı
Gören sanki okul müdürü olmuş zanneder şu sınıf anneleri var ya o kadar kendilerini bir şey zannediyorlar ki o kadar öğretmenlerle yarış ediyorlar yemin ederim aslında hiçbir vasıfları yok kendini ne zannediyorlar ben hala daha anlamıyorum biz çocukken de sınıf anneliği yapan annelerin böyle kendini bir şey zannederlerdi ozamandan gıcık kopardım hele ki bu kadını o çocuğa yaptığı şey o kadar saçma ki sana ne oluyor yani annesi olsam o çocuğun sıçarım yani gerekirse okulunu değiştiririm hiç kimse hiçbir şey yapamaz o çocukta hiçbir terbiyesizlik göremiyorum ben asıl terbiyesizliği sınıfın sınıf anneliğini yapan o bayan yapmış Allah böyle insanların eline düşürmesin inşallah bunlar anca öğretmen yalakası müdür yalakası olur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2023
Efeninannesiii
(
4,296
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet izledim çocuk aşırı haklı kimbilir daha öncesinden neler oldu. Ama bu çocuğu teşhir etmeleri bu videoyu çocuğun yüzü acikken paylasmalari çok yanlış. Sınıf anneleri kendilerini ne sanıyor acaba vasıfları öğretmenlere yalakalık sadece.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
326
göst.