0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Erken gebelik testinde negatif cikip ama hamile olan var mi

4 Cevaplar

0 oy
(7,712 puan) tarafından
Erken gebelik değil ama 4-5 gün kala normal terst yapıp tatile gitmiştim negatifti tatilde regl gününde bir kere kahverengi akıntım oldu aşırı derecede de kasık ağrım oldu 2-3 gün sonra eve geldim test yaptım direkt pozitif çıktı 
(7,712 puan) tarafından
Erkek
(2,935 puan) tarafından
Ya bnmkide erkek acaba merak ediyorum böyle leke gelen bebekler genelde erkek mi kızda böyle bişey yaşamamıştım bendede ilk akıntı geldi seninki gibi
(7,712 puan) tarafından
Benimde kızımda lekelenme olmamıştı ama bence alakası yoktur ya kaç haftalık hamilesin
(2,935 puan) tarafından
22 bitmek üzere ben oğlan çocuklarında bu leke olayını duydum da merak ettim senin cinsiyeti senin kaç haftalık oldu
(7,712 puan) tarafından
26 +0 :) sağlıkla al kucağına
-Reklam-
0 oy
(17,759 puan) tarafından
Erken gebelik testlerinde geç döllenme olmadıkça çıkar mutlaka 
(508 puan) tarafından
Gec dollenme oldugunu nasil anlayabilirim canim
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Hastanenin idrar testinde negf çıktı kanda pozitif çıktı kaset testtede çok silik çıkmıştı 
(508 puan) tarafından
Negatif cikan idrar testi adetten gecikmesinden sonra miydi canim
(2,935 puan) tarafından
Dört gün önceydi canm kaset teste silik çıkınca hemen doktora gittim adetime daha tüm üç gün vardı leke geldi öyle ayikdim hastanede idrar ve kan aldılar idrar direk negatif çıktı kandada 146 çıkmış baya küçük öğrendim ben
(508 puan) tarafından
Benimde 4 gun once kanamam oldu cok hafif bugun adet gunum erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama 4 gun once gelen kan kafami karistirdi sence umitlenmeli miyim yinede
(2,935 puan) tarafından
Normal adetinden farklıysa supelenmelisin tabiki her ay olan adetinden farklı bir durum olduysa vücudunda ters giden biseyler var demekki
(508 puan) tarafından
Evet canim basima daha once hic gelmemisti adetten once kanama ama simdi olunca umitlendim testte de negatif cikinca hayal kirikligi oldu
0 oy
(319 puan) tarafından
6 7 gün kala yaptım negatifti adet ağrılarım da vardı ama yine de dayanamadım şimdi yaptım bildiğin silik çıktı son postuma bak canim
(508 puan) tarafından
Hayirli olsun canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 136 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
7 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
0 oy
9 cevap 252 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu

408,510 soru

12,274,541 cevap

37,699 kullanıcı

Kategoriler

...