0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (104 puan) tarafından
Oğlum 10yasinda ve aşırı yemek seçiyor yedikleri 10 parmağı geçmez iştah sıkıntısi yok Cok güzel yiyiyor ama yoruldum artık ne yemek yidiyicem diye böle olup bir çözüm yolu bulan varmı bu arada 3 yaşına kadar herşey yiyiyordu sonradan böyle oldu

6 Cevaplar

0 oy
(1,395 puan) tarafından
İlerdeki eşine üzüldüm valla yemek seçen eş de cocukda çekilmiyor valla
(104 puan) tarafından
Aynen öle benim eşim herşey yer ama oğlum böle oldu
(1,395 puan) tarafından
Birden mi oldu yoksa yavaş yavaş mi
(104 puan) tarafından
Yavaş yavaş sevdigi şeylere yöneldi ondan sonra yememeye basladi
tarafından
Öyle hir yiyiyolarki karilarinin yaptığını kaç kişide saat pldjm
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
Aynısı 6 yasında suan yemın ederim sadece 4 cesıt arasında donuyor. Ve benımkı de 3 yasa kadar herseyı yerdi pırasa bıle siler supururdu. Et yemez tavuk balık yemez sebze yemez meyve yemez abur cubur da cok almıyorum haftada 1 anca ve kılosu boyu yasına gore onde bıde nasıl hu yeme tarzıyla kılosu boyu ıyı onu da cozemedım de genetık buyuk ihtimalle o kısmı. Sımdı ac bırak mecbur yer dıyen olacak cok denedim ac uyudu yine yemedi ve sadece evde degık dısarda kı yemekleri dahı secıyor
(104 puan) tarafından
Aynı benimkide öle arkadaslarindan iri boyu uzun yemeği harika ama seçiyor en son psikolaga goturcem
(665 puan) tarafından
Ay ben ona da goturdum vallahı yok fayda etmiyor :D benımkı benım abıme cekmıs dıye dusunuyorum ben o da oyle ama allahtan boyu posu kılosu ıyı de cok sorun olmuyor iste en azından o yonden ama ben hergun mahvoldum ona yemek yapıcam dıye
0 oy
tarafından
Benimkilerde seçiyor artık ne yapacağımı bilmiyorum bazen istemsizce bağırıp çağırıyorum
(104 puan) tarafından
Bende yani hergun aynı şeyi yapmaktan mafoldum
0 oy
tarafından
Ayy benimki de dokuz yaşında mesela bak bugün sarma ve karışık sebze dolması yaptım ağzıni sürmez ve bana başka yemek yap diye diretiyor eşimde yapma essek gibi gelip yiyecek diyor bilmiyorum napacam 
(326 puan) tarafından
Yani evet eşiniz doğru diyor estağfurullah essek lafı değil ama mecburi yesin 9 yaştan sonra çocuklara yemek seçmesine izin vermeyin bak ablamda öyleydi sonra düzene koymaya çalıştı yersen bu yemezsen aç kal diyordu kendi evladı üzülsün istemez ama dedi yani bu şimdi bu şekilde olursa ilerde istediği yemeğe param yoksa ne yapicam yeri gelicek kuşbaşı yeriz ailece yeri gelir sadece salça ekmek biraz zorlayın gerçekten sizin için diyorum benimde ikiz bebeklerim var 1 yaşında ikisi de ilerde seçmesini istemiyorum çünkü her meyve sebzenin bir faydası var gelişimi icin
tarafından
Evet doğru ben iki kızımda hiç öyle yapmadım oglumdan gördüm çok çekti yemek secme konusunda ama masallah kızlarım asla seçmez ah ah oğlum ilk çocuktu ilk torundu hep babaannesi dedesi simarttilar ben zorladikca onlar yapma yemiyorsa  zorlama diye diye çocuğumu simarttilar
(104 puan) tarafından
Bende aynı yapayım diorum aç yarar yine yemez ağlar durur
tarafından
Aynen yaa(⁠╯⁠︵⁠╰⁠,⁠)
(326 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun valla zor benimde eşim seçici bir adam ondan dolayı çok yorucu çocuklarım büyüyünce o şekilde yapmamaya özen göstericem rabbim cc izin verdikce
0 oy
tarafından
Aynı durumdayım sebze yemez peynir, domates kuru baklagiller yemez. 
(104 puan) tarafından
Evet aynı yediği dört beş çeşit sabit nereye kadar arkaslarinla bir geziye göndersem aç kaliyo
0 oy
(444 puan) tarafından
Kızım 11 yaşında lahmacun yemiyor pişmiş domates yemiyor   soğan yemiyor salata da yemeklerde soğan olduğunu anladımi yemiyor içinde yok desem bile anlıyor oda yemek seçiyor  ve düzelmedi öyle kendi haline bıraktım artık 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 162 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde SedaEmrem (25 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 390 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,880 soru

12,364,550 cevap