0 oy
1,746 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar merhaba eşim beni 22 yasimdayken hastanede görüp begenip sevmiş sonra birileri sayesinde tanistik biraz sonra nişan oldu beni nasil sevdigini bilmeyen yoktu. Bir insan bir dakika bensiz duramazdi çok çok seviyordu hep ona nişanı atalim ben seni sevmiyorum istemyorum diyordum kac defa nişanı da atdım yine yalvarıp barisrti ozur dilerim evliliğimin ilk aylarından itibaren onunla ayrı yatdim gorumcemle yatıyordum gelip hep yaalvariyordi ona çok işkenceler verdim psikolojik olarak yipratdim üç yillik evliligimin iki yilinin ayda on gününü annemlerde kaldım hic kiyamiyordu hep guzel sozler diyordu ailemizi dagitma fln ya ona kotu hakaretler fln etdim hep geldi barışti ayrı hic kalmadi benden amma onu sogutdum sonunda kendimden artık ben onu seviyorum ama o beni sevmiyor anlıyorum. Boşanalim diyorum boşanmıyor onu çok üzdüm yipratdim yordim ama onun beni sevmesi beni çok mutlu ediyormus anladım. Onu kaybetdim biliyorum ama geri getirebilirmiyim onun bana olan sevgisini onu geri istiyorum o kadar saftiki o kadar benim için ailesini bile hep karsisina aldı ben ama onu çok alcaltdim kızlar onu nasil geri getiririm cok pismanim çok cok annem bile hep diyordu ki bir erkek nasil boyle sabirli olur nasil boyle sever. Nişanlı zamanı da evlilik zamanı da bir dakika bensiz sesimsiz kalmazdı bir saniye bile. Çok pismanim çok cok

43 Cevaplar

+20 oy
(1,343 puan) tarafından
Valla kusura bakmada yazdıklarnı okuyunca eşin dönmesin geri derim sen bulunmaz hint kumaşı felanmıydın 

Eşinde sonunda makası vurmuş değerin düşmüş 
(6,059 puan) tarafından
Adamda peygamber sabri varmis. İyide niye bu eziyet ki. Kicanla yatmicaksan niye evlendin. Annende kalcaksan niye evlendim. Ben annen olsam kizim sacmalama derim eve kabul bile etmem kizimi. Hele gorumcenle yatman gercekden garip  . Yargilamak istemiorum ama cok sacma gedi. Hani esinle beraber olmak istemessin hastayim basim agrio falan bahane uyduru doner kicini uyursun da gorumcenle yatmak be yanlis mi anladim acaba diye bidaha okudum gorumcemle yatiyodum ayri yattim demssin .  . Adam donse bile sogumus zaten eger istemiosa donse bile birlikte olsaniz bile seni her konuda yari yolda birakir bence. Ben olsam bana boyle cektirenden intikamimi söke soke alirdim egerki barisirsam. Barismassam tak sepeti koluna herkes kendi yiluna gecti borun pazari derdim
(1,343 puan) tarafından
Bi kırbaçlamadıgı kalmış adamı hem ayranım dökülmesin hem totom edilmesin istiyor abla hahahahah
(4,378 puan) tarafından
Bi kırbaçlamadığı kalmış kısmına yıkılıyorum ya :)))
(1,343 puan) tarafından
Ama dogru değil mi adamdan ne istiyor
(6,059 puan) tarafından
:)) kiz allah senii:)))
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Peki neden istemedim sevmedin? Yada niye nişanlandın her ikinizin de hayatını mahfettin?

O sana nasıl geldiyse sevgini nasıl kazandıysa sende ona öyle gidecek sin. Sevgini her dk her sn hissettir. Nasıl alçalttıysan öyle de yükselt. Belli ki seviyor hala seni yoksa boşanırdı, ama belli ki çok kırılmış soğumuş. İnşallah geri kazanır sın eşini 
(2 puan) tarafından
Bir ona karşı çok kotuydum onu gormek istemiyordum aslinda çok medeni okimus kültürü biri çok yakisikli ama ne biliyim onu hep alçaltdim ailesinin yanında bile.
tarafından
Tamam neden kötüydün ona karşı, aklında başkası mı vardı?

Yaptığın yanlışın sende farkında sın zaten seni linçlemenin alemi yok. Dediğim gibi şimdi yaptığın her şeyin tam tersini yapacak sın
+1 oy
(18,105 puan) tarafından
Sana tavsiyem yok ama merak ettim sevmiyordun niye evlendin çünkü adamı ve duygularını kullanmışsın resmen 
+1 oy
(471 puan) tarafından

Ne yiyonuz ne iciyonuz bizede söyleyin :D

(234 puan) tarafından
Çok güldüm kız
+1 oy
tarafından
Kusura bakma da eşin gibi adamalr hep senin gibi kadınlara denk geliyor 
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Son pişmanlık neye yarar...
(444 puan) tarafından
Herşeyin bir bedeli var.
tarafından
Olmadı yar :)))
(444 puan) tarafından
Buraya kadar:)))
0 oy
tarafından
Kaybettikten sonra değere bindi dimi...

Bu sefer yalvarma sırası sende çocuk var mı
(2 puan) tarafından
Canim evet hamileyim esimle üç yil çocuğum olmadı o çok seviniyor bebeğimiz olacağına ama artık beni sevmiyor çok uzgunum çok
tarafından
Hem ayrı yation nasıl hamile kalion.madem birbirinizden sogudunuz neden çocuk yaptınız .ben seni anlayamadım kusura bakma.
0 oy
(1,731 puan) tarafından
Sen kovalanmak istiyormuş sun o bırakınca boşluğa düştün. Önce bu konuyu Bi tedavi ettirmen lazım sağlıklı bir tutum davranış değil 
0 oy
(349 puan) tarafından
Biri bana böyle davransa hiç de geri dönmem karşınızdaki de bir insan ve kırarken hiç mi düşünmüyorsunuz
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Ben olsam sana hiç bir şekilde dönmem affetmem  kusura bakma bacım kendi bacağına sıkmak bu olsa gerek 
(1,281 puan) tarafından
Yani kim me verir se ona gider adam senden alamadığı göremediğini  başkasında bulmuş bir bardak soğuk su iç canım
(2 puan) tarafından
Kendinden çok büyük bir kadın ama. Ne biliyim belki bir umut vardır diyorum Allah affeder belki onun kalbine yine beni koyar
(1,281 puan) tarafından
O zaman . Elinden gelen herseyin daha fazlasını yap aklına ne gelirse cilve yap güzel giyin dikkatini çek kokular sür adamı baştan çıkar
(2 puan) tarafından
Faydası olmuyor ki bunların canim. Maalasef çok uzgunum
(1,281 puan) tarafından
Allah Allah  ben herkesi kendi kocam gibi sanıyorum  ne yapım:D
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Derdin neydi diye sormazlar mı adama ?  O adam seni affedersen ne iyi ama affetmezse sonuna kadar haklıdır geçmiş olsun
0 oy
(983 puan) tarafından
Kızma ama haketmişsin
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Tavşan kaç tazı kovala olmuş biraz.

Soğuyan insana güneşi de soksan ısınmaz. Bilirim.
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Canım kendini vazgeçilmez yapmışsın ama adam artık vazgeçmiş geçmiş olsun
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Nasıl bu kadar vicdansız olabildin ki anlamadım insan karşısındakinin sabrına sevgisine merhametine bari saygılı olur niye sanki hırsını alır gibi davrandın adama bence çok haklı ben olsam yüzüne bile bakmam artık hatta boşanırım ama çocuk varsa onun için boşanmıyor olabilir üzüldüm adama valla
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Herşey kararında olunca güzel canım sen kendin kasinmissin :)
0 oy
(5,528 puan) tarafından
Neden boyle seyler yaptin cok merak ettim ? Evlenmeseydin yani zorla da degilmis. 

Yazik boyleleri gelip altin gibi adamlarin hayatlarini karartiyolar. Esine cok uzuldum.
0 oy
tarafından
Kendınden yaşça büyük bırı var demıssın tutarlı konuşmuyorsun aldatıuorsa nıye bosanmıyor. Sen nıye bu kadar sevıyorum dıyorsun eeee ıstedıgın olmuş nefret edıyormussun adam başka kadına gıtmıs. Bence sen yenılmeyı ıstemıyorsun adam sana döndüğü an ben swnı ıstemıyorum dıyeceksın yapılamlar çok yanlıs ama hala ego tatmını gurur nerde nasıl çarpık ılıskı anlamıyorum 
tarafından
Nolmus tam olarak üşendim okumaya, yorgunum :D
tarafından
Nısanlıyken nısan atmak ıstemıs adam agladı dıye evlenmıs affedersin k. Öpek gıbı davranmış ezmıs aılesının yanında. Yanına bıle yaklasmamıs . Sonra adam bunu aldatıyormus. Artık çok seviyormus ama esı onu sevmıyormys
tarafından
Geçti bolun pazarı sür essseegiii nigdeye
0 oy
tarafından
Egonu tatmin etmeyi bırakmış sende boşlukta kalmışsın kusur arayan huzur bulamaz umarım bebeginz için düzelir 
0 oy
tarafından
Eşin kurtulmus senden yazık adama

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 917 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde L5 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 444 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,348 göst.