0 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (680 puan) tarafından
Bebeğim 1 yaşında. Devamlı parmak emiyor yapma diyorum olmuyor sesimi yükseltiyorum olmuyor eşim acı biber sürelim diyor kıyamıyorum bir yandan da damak yapısı bozulucak diye korkuyorum. Ne yapmalıyım yardım edin

5 Cevaplar

0 oy
(844 puan) tarafından
Onu uyardıkça daha cook yapar emin olun. Ya görmezden gelin kendi bıraksın yada doktora sorun
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 buçuk yaşına kadar emdi benim kızım hiçte bile kızmadım sorun etmedim kendi kendine bıraktı ne kadar kızarsan daha çok inat eder 
0 oy
(8,593 puan) tarafından
Niye damak yapısı bozulsunki bizde parmağını emencocuk gelişir derler bırak bebeyi
0 oy
(1,538 puan) tarafından
34 günlük benimki de emiyo ve çok şirin oluyo
tarafından
Yaaa demi ☺ kızım geldi aklıma miss kokuluyu kokla benim yerime canım ☺
(1,538 puan) tarafından
Valla cnm cop cop ses oluyo emerken bütün yorgunluğumu yok ediyo öperim cnm ♥️♥️
tarafından
Yaaa yerim ben o parmağini ☺ çık tatlı oluyorlar vallahi benim de 1 buçuk yaşına kadar emdi nasıl da tatliydi hele geceleri bile onun o cuk cuk sesine uyanıyordum tabi şimdi büyüdü sıpam ☺☺❤
(1,538 puan) tarafından
Büyüyünce canavar oluyorlar☺️☺️ şimdi tatlışlar benimki şimdi bile canavar ama neyse☺️☺️☺️
tarafından
Hahahahahaa yok kız her hallerine bin şükür çok masumlar çok ☺
0 oy
(18,150 puan) tarafından
Bı doktora danis ve öyle biraktir. Kızdığın zaman pekiştirmiş oluyosun o davranışı. Mesela hangi durumlarda emiyor. Önce onu tespit et. Değer belli bı duruma karşı emiyorsa o durumu ortadan kaldırın. Ya da emdiği zaman elini sessizce ağzından çekip dikkatini başka yöne çekip mesela oyun gibi .... Onunla oyalayip unutturmaya calis

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kubra_87 (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2asks&m (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Rukieye (2,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Silanayaz (26 puan) tarafından soruldu

401,362 soru

12,012,503 cevap

36,207 kullanıcı

...