Nerden başlayacağımı bilemiyorum benim 2 çocuğum var ve bu gece eşim olacak adam beni dövdü hemde çok kötü boğazımı ellerimi hep kızarana kadar annem gül üstümde oturuyor ses gitmesin diye bağırmadim uykuda olduklarını biliyorum babam kalp hastası birden kalkıp birsey olacak diye ses etmedim eşim olacak kişi sürekli küfür eder sürekli hakaret eder ben bu gece hiç ses etmedim çocukları birdaha göremezsin dedi biri 51 günlük diğeri 2 yaşında gerçekten çok üzgünüm böyle bir evliligi bitirmelimiyim yarın herseyi anneme anlatacam sizce doğrumu yapacağım.istemezdim bitsin evlilik sonuçta ama 3 yıldır çekiyorum artık dayanamıyorum ve akraba evliliği nasıl olacak bilmiyorum çok ağlıyorum şuan içim az soğusun diye yazdım bana akıl verin bir işim yok 21 yaşındayım çalışabilirim ama bebeğim daha çok küçük onamı verirler banamı babalari allahin delisi ona verseler mahf olurum neden 2 çocuk yaptınız demeyin korunduğu halde oldu 2.si allahin lütfü bana asla şikayet etmiyorum yeni kayıt oluşturdum az kişi uyanık biliyorum ama lütfen okuyan cevaplamadan geçme
414,037 soru
12,461,478 cevap
46,729 kullanıcı