Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşim beni korkuttu otizm konusu...
0
oy
383
göst.
26 Ekim 2023
Aile
kategorisinde
Birhilall
(
1,412
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar kızım 18 aylık. Eşim yazı okumuş otizm ile ilgili. Kendi etrafında döner yüksek sesten korkar hayvanları çok sever tek başına oynar diye. Kızım ilk kez gördüğü biri ile bazen oynar bazen oynamaz ama mesela kaynanamin komşusunn çocukları bizim komşu çocukları görümcemin kızı onlarla falan oynar. Yüksek sesten bazen bağırınca flan blender da dlan korkuyor ilk ama şimdi bisey yok annecigm deyince korkmuyor . Kendi etrafında da sürekli değil ama arada döner. Kendi bildiğini yapan bi bebekltr. Bütün hersey uyuyor bizim kizw diyor. Gerçekten korkutuyor beni ya yani bilmiyorum konduramamkd değil qma bana asla oylr gelmiyor. Sizce kızlar bi doktora göstermem şart m8
sohbet♥️muhabbet
tavsiye-fikir
otizml
şüphe
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
26 Ekim 2023
kucuk_pasam
(
670
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşimde aynısını bana diyordu doktora götürün tabi evde siz de fark edebilirsiniz aslında adıyla seslenince bakıyor mu
26 Ekim 2023
Birhilall
(
1,412
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya bakmaz olur mu. 6 aydan beri bakıyor. Kelimesi de gayet iyi herseyi anlıyor söylüyor
26 Ekim 2023
Emre Alparslan
(
1,281
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende korktum şuan. Bnm oğlum 3 buçuk aylık çok korkar .
26 Ekim 2023
kucuk_pasam
(
670
puan)
tarafından
yorumlandı
Biraz arastirirsaniz belirtileri sadece bunlar değil fark eder bir anne çocuğunun davranışının normal olup olmadığını korkmayın bir şey yoktur
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
26 Ekim 2023
Bizimkz12
(
2,936
puan)
tarafından
cevaplandı
Otizm tanısı için şuan ay olarak biraz küçük ilerleyen dönemlerde takipde kal ama bariz belli oluyor zaten anneler sadece konduramiyor ama şuan doktora götursen sana kızar gönderir muhtemelen çünkü daha çok küçük
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ekim 2023
Efeninannesii34
(
3,464
puan)
tarafından
cevaplandı
Adı ile seslendiğide bakiyor mu, komut alıyor mu bunlar önemli. Ama çok içinin rahat etmesini istiyorssan götür, bazen biz farketmiyoruz çevremiz farkedebiliyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ekim 2023
Piskopos-_civciv-_
(
6,073
puan)
tarafından
cevaplandı
Oğlum 22 aylık blender ve robot süpürge sesinden korkuyor kendi etrafında oyun oynarken dönüyor hayvanları çok seviyor ki bence sevmeyen çocuk yoktur ama otizim olduğunu düşünmüyorum çünkü gayet güzel konuşuyor ve göz temasımız çok net ve ismini seslenince bakıyor duygularını belli ediyor. Ve bazen çocuklarla çoook güzel oynuyorlar ama bazen o çocuğun huyunu suyunu beğenmediği zaman oyuncaklarını alıp yanıma gelip yalnız oynuyor. Ben ****** figürleri yada hayvanları sevmeyen çocuk görmedim etrafında dönerek oynamayan çocukta görmedim bunlar spesifik şeyler önemli olan 1.si göz teması 2. İsmine bakması 3.sü kelime dağarcığı..
26 Ekim 2023
Birhilall
(
1,412
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızım tıpkı oğlunuz gibi. 6. Aydan itibaren bakıyor ismi ile seslenince göz teması zaten hep var. Kelime dağarcığı da bence çok çık iyi yaşıtlarına göre.
26 Ekim 2023
Piskopos-_civciv-_
(
6,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam ozaman korkma çok ekrana maruz bırakma elinden geldiğince oynayarak eğlenerek devam edin şuan korkmak için erken henüz küçükler bebeklerimiz daha bizim onlar :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ekim 2023
Tug.ce
(
163
puan)
tarafından
cevaplandı
Yok canım ya sanmıyorum birincisi her bebek korkuyor benim oğlumda anlık gelen yüksek sesten korkuyor her bebek bildigini okur istediğini yaptırır arada kendi etraflarinda dönmek hosalarina gider göz kontağı kuruyormu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Ekim 2023
Meryem Hicran
(
2,319
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kızımın da o aylarda şüphe duyduğumuz oldu gelişim uzmanı takip başlattı ve psikologa da gittik ilk baktığı ismine bakması ve göz teması var mıydı ve kelimesi var mı bunlar önemli demişti çok şükür kızımda birşey yok
Sizde bunlara bakabilirsiniz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
155