0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar özel hastanede spiral ücretleri ne kadar bilginiz varmı bu sene içinde taktıran varmı memnun kaldınız mı bide eczaneden kendiniz mi alıp goturuyorsunuz yoksa orda kendilerimi takıyorlar 

3 Cevaplar

0 oy
(10,507 puan) tarafından
Ben devlette taktırdım. Medikalden kendim aldım 
(36 puan) tarafından
Bende şehir Hastanesi'nde taktirmayi dusunuyordum kaç haftadır randevulara bakıyorum bı turlu yok o yüzden özele gitmeyi düşündüm
(10,507 puan) tarafından
Sabah tam 10 da açılıyor randevular canım. Ben telefona 9.58 e alarm kuruyorum MHRS ye giriş yapıyorum hemen aliyom randevu
(36 puan) tarafından
Bende o saatlerde sürekli girip bakiyorum bugün bı doktora çıktı giriş yaptığımda almıştı biri randevuyu benden önce direk bide randevu alıp gittiğiniz gibi direk taktı demi başka güne gün vermedi bazı hastaneler test yapıyor kan testi makattan bakıyorlar ondan sonra başka güne gün veriyorlar spirali takmak için
(10,507 puan) tarafından
Ben adetli değildim takıldığında gittim muayene oldum kan tahlili verdim ertesi gün sabah tok karnına gel takalım dedi o şekilde oldu. Hemen doluyor randevu bak dediğim.gibi alarm kur tam 10 olduğunda yenile ekranı. 10.05 de bile dolmuş oluyo
(36 puan) tarafından
Tamam canım sağol
(36 puan) tarafından
Bide kilo verdirtiyormus öyle bı durum var mı çevremde takanlarda baya verenlsr oldu spiralden kaynaklı diyorlar
(10,507 puan) tarafından
Alakası yok. Ben diyet yaparak verdim
(36 puan) tarafından
Demekki bunyeyle alakalı bı tanıdığım yemegini de yiyordu gayet güzel şekilde 40 kiloya kadar düştü
-Reklam-
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Ben 3 ay önce sordum 800 dedj ama 40 m çıkmamıştı takmadilqr devlette randevu bulamıyorum. Şuan olduğum yerdedir özel yok öylece kaldim
(36 puan) tarafından
Bende 3 hafta önce randevu bulup gitmiştim sıra bekliyordum muaniye olmak için tam önümde ki kişi doktorla kavga edince yani ondan sonra bendim daha kimseyi filan almadilar 1 saat kadar da sıra vardı bekledim o günden sonra sürekli bakıyorum randevu bulamıyorum
0 oy
tarafından
Ay sprial ede güvenim kalmadı dün biri sprial ve geri çekilme ile korunurken hamile kalmış :)
(36 puan) tarafından
Bazen kayıyor ya canım o şekilde kalmıştır zaten yüzde yüz korumuslugu yok etrafimda taktiranlar cikarttiktan sonra hamile kaldılar sadece yan etki olarak kilo verdirttmis onlara o kadar
tarafından
Hormonlu hormonsuz olarak ikiye ayrılıyor sanırım kimisine de com kilo aldırmış.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde zeyneparslanasel (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 186 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 290 göst.
0 oy
4 cevap 496 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (493 puan) tarafından soruldu