Oglm rahatsızdı kaynnam eltim de dış yapıyorlar kaynim onları merkeze hastaneye götürecekti bnde dedm abi bizide götür çocuk rahatsız gittik ,donuste ,, kaynım eltimle sirnasiyor kaynım dediki ana hadi bnm gözün kordu ben bilmedim sizindemi kordu de bunu aldınız bana dedi bende güldüm abi seni zorla evlwndirmedik ki sen istedin hatta eltime dondum guldum dedim abi bı gün içmiş geldi sarhoş ayakta duramiyor biri kapıya atıp gitmiş kimse içeri sokamiyordu bağıra bağıra dilleek alacaksınız diyordu deidm güldü eltim de hoşuna gitti belli bide nebahat görecek diyordu deidm eltimin annesi annnem ne alaka dedi ee dedim senn annnem vermiyordu ya 1 sene istediler seni diye güldüler baya kaynanm hemn yok oyel bişi dedi bnm oglm içmedi flan demeye başladı eltimde dedm bn sana hiç yalan söyledim mı yok dedi ister Inna ister innan ma dedim kötü bişi demedim ki seni ne kadar çok seviyor onu demek istedim dedm ,Z snra kapıya gelince eltm inerken annem haklıydı akrabayla evlenme rezil olursun dedi de dinlemedim annemi dedi kayannam hemn savunmaya geçti ne dedik de sana naptın teyze cocukalri eltm kaynim