0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (3,578 puan) tarafından
Oglm rahatsızdı kaynnam eltim de dış yapıyorlar kaynim onları merkeze hastaneye götürecekti bnde dedm abi bizide götür çocuk rahatsız gittik ,donuste ,, kaynım eltimle sirnasiyor kaynım dediki ana hadi bnm gözün kordu ben bilmedim sizindemi kordu de bunu aldınız bana dedi bende güldüm abi seni zorla evlwndirmedik ki sen istedin hatta eltime dondum guldum dedim abi bı gün içmiş geldi sarhoş ayakta duramiyor biri kapıya atıp gitmiş kimse içeri sokamiyordu bağıra bağıra dilleek alacaksınız diyordu deidm güldü eltim de hoşuna gitti belli bide nebahat görecek diyordu deidm eltimin annesi  annnem ne alaka dedi ee dedim senn annnem vermiyordu ya 1 sene istediler seni diye güldüler baya kaynanm hemn yok oyel bişi dedi bnm oglm içmedi flan demeye başladı eltimde dedm bn sana hiç yalan söyledim mı yok dedi ister Inna ister innan ma dedim kötü bişi demedim ki seni ne kadar çok seviyor onu demek istedim dedm ,Z snra kapıya gelince eltm inerken annem haklıydı akrabayla evlenme rezil olursun dedi de dinlemedim annemi dedi kayannam hemn savunmaya geçti ne dedik de sana naptın teyze cocukalri eltm kaynim

4 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Bazı konuları acaba sonu ne dıye okuyorum okuyorum okuyorum okuyorum ve noluyor bıl bskalım beş dakıka kendı arasında yapılan sohbetı can sıkıntısından buraya yazmıs dıyorum dnndndndn
(3,578 puan) tarafından
Kaynanm eltimin teyzesi ya akrabayalnevwlndigiwm pişman oldum dedi yüzlerine karşı cevap bulamadilar onu demek istedim
(18,933 puan) tarafından
:D bende öyle baktım bu bi yere baglanmayagak yarıda kestim senin yorumu gördüm iyi ki okumamisim
(3,578 puan) tarafından
Bazen çok çok saçma şeyleri okursunuz işte ne diyim ki yorum yapmadan da olurdu
(18,933 puan) tarafından
Valla ben okumuyorum :D
(6,486 puan) tarafından
Bazen ben ne okuyorum acaba diyorum sonra yorumları okuyorum aynı fikirde olduklarımın altına yazıyorum sonra biri gelip laf sokuyor.
Seviliyorsun ayşenurcum
(3,578 puan) tarafından
Anlayıp bilmeden yorum yapmiycaksiniz ozmn herkesin kendi fikirlerini söylüyor sana göre yanlış başkasına göre doğru gbisinden
tarafından
Tamam demıs altın eee eee bacım ıyı demıs bırak kaynanan alınsın buna burda senı ılgılendıren hıc bır durum yok ıyı demıs eltın :)

FOlgun ❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pek birsey anlayamadım yaaa
(3,578 puan) tarafından
Eltm kaynanm yeğeni ya o bile dert yandı karaba evliliğinden
0 oy
tarafından
Yani sonuç olarak ortalığı sen karistirdin ;)
(3,578 puan) tarafından
Yok ya amacım karıştırmak değil di ki kendielride biliyor herkez biliyordu annesi vermiyordu eltimi kaynima teyze cocukalri diye
0 oy
tarafından
İnsanların hayatına müdahil olmayacağını öğrenmiş oldun kim ne yaptı ne etti kimseyi ilgilendirmezki
(3,578 puan) tarafından
Hayatlarına müdahil olmadım ki kaynım çok istiyordu eltimle evlenmeyi sürekli sevgili olup ayrılmışlar teyzeside istemiyordu kızı vermeyi bnde eltiem seni çok seviyordu dedim buakdar
tarafından
Bu kısma kadar sorun yok zaten canım ama alkol almasını söylemen falan ayıp olmuş yani
(3,578 puan) tarafından
Biliyor canm evlenemden önceydi şimdi kullanmıyor kulaniyorsada bilmiyrom sadece istiyordu evlenmeyi teyzesi vermiyordu oyaliyordu sürekli oda bı ara çok bunaldı öyle içmişti ama öyle böyle içme değildi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
11 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yasmin26 (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 182 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cangul19 (101 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,156 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,351 soru

24,249,427 cevap

340,791 kullanıcı

...