0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
Otuma odası duvarlar küflenmiş ve aşırı keskin kokusu var bazamın kumaşlardan küflenmiş belli olmuyor rengi koyu diye ama  keskin küf kokusu var. Onca şeyin içinde bir de bu başıma çıktı  bir daha  olmaması için ne gibi önlemler alsam ve neyle temizlesem temiz kokar

10 Cevaplar

0 oy
(1,292 puan) tarafından
Rutubet vardır nemden dolayı küflenir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Offf çocuk falan var mı vanim ya hasta olur o evde dikkat et hergun evi mutlaka havalandir 

Büyük ihtimalle rutubet var evde :(
(498 puan) tarafından
Bebeğim var :( önce bi oda da vardı şimdi yatak odasında var
tarafından
Yaaa dikkat et bebeğine canım
(498 puan) tarafından
Temizliyecem ama olmaması için kökten çözüm ne yapmak lazım
tarafından
Rutubet önleyici boyalar var canım onlardan boyasaniz acaba
(498 puan) tarafından
Google da gördüm bende ekran görüntüsü eşime attım
Sağol canım teşekkürler
0 oy
(14,139 puan) tarafından
5 sene cektim butun esyalarim curudu cop olldu tullerim oyle el atsam yirtuldu cok zor
(498 puan) tarafından
Of ya,peki bir daha olmaması için nasıl bir çözüm buldunuz
(14,139 puan) tarafından
Cozum yok valla her seyim.cop oldu tasindik
(498 puan) tarafından
Oh en azından kurtulmışsun şimdi
(14,139 puan) tarafından
Cok cektim ama esyalarim hep cop oldu
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Rutubetten yapıyordur. :( imkanın varsa taşın. Hasta olursunuz. Bi şu linktekini deneyin bakalım rutubrt çekiyormuş
(498 puan) tarafından
Link yok. Taşınamayız ev kayın babamın üstüne tapusu
(5,455 puan) tarafından
(498 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Rutubet nem vardır.  Maalesef kesin çözümü yok çok yayıldıysa mobilyaları da bulaştıysa işin zor. Yeni bir eve taşınabiliyorsan taşın. Sağlık için de çok zararlı.   
(498 puan) tarafından
Eyvah eyvah
0 oy
(800 puan) tarafından
Rutubet olan odaları her zaman camlari açık olsun canım kuflenen eşyaları duvarlara yapıştırma arasında boşluk olsun birde çamaşır sulu suyla sil 
(800 puan) tarafından
İki üç tane maske tak cnm dikkat et
(3,563 puan) tarafından
Hayır çamaşır suyu çok yanlış daha çok yayılmasına sebep oluyor. Sirke kullanmak gerekiyor. Bak instagramda bir sayfa var takip et mikotoksin.rehberi diye orda bi sürü bilgi var.
(800 puan) tarafından
Hayır sirke sadece kokusunu giderir ama çamaşır suyu küfü öldürür
(3,563 puan) tarafından
Çamaşır suyu tavsiye edilmiyor canım araştır
(498 puan) tarafından
Aa bunu duymuştum hatırlattığınız iyi oldu
Hepinize teşekkür ediyorum @Mrvgul @Rabianur
0 oy
tarafından
Rutubet vardır ondan
(498 puan) tarafından
Yeni çıktı 1 senedir var
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Benimde banyomda oluyor tavan ve taş aralarında Bebegin evde olmasın hatat 5-6 saat kokusu ciksin .Astonish diye bir ürün var kuf temizleyici ciddi ise yarıyor ama 4-5 ay sonra tekrar olmaya başlıyor rutubet bitmediği için.Kumasta kullanılır mı bilmiyorum kullanirsan kendine de çok dikkat et camlar açık ağzın burnun maskeli ve başka hic hir deterjan ile karıştırma sıkıyorsun yarım saat kadar bekletiyorsun.
(498 puan) tarafından
Tamam canım bi bakayım araştırayım teşekkürler
0 oy
(1,716 puan) tarafından

Evde nem çok evi havalandır ve evi ne ile ısıtıyorsun 

Ya şimdi şöyle bir şey söyleyeyim ben normalde hem sobalı evde oturdum hem doğalgazlı evde oturdum sobalı evimde soba üstünde su ısıttığında baktım salonunda küf olmaya başladı onu yıkadım ve bir daha sobanın üstünde su filan koymadım küfüm geçti ev kurudu salonum en azından kurudu Bir daha küf olmadı doğalgazlı evimde ilk taşındığım sene doğalgaz hiç kullanmadığım için kombi ayarı yüksekmiş 50'nin üstünde 60'a kadar çıkıyormuş ve bizim ev nasıl söylesem termostatla ısınıyor o aç kapa olduğunda sıcak soğuk oluyor ani ısınınca ani de soğuduğu için küf olmaya sebep oluyordu ve ben bunu çok sonradan öğrendim yatak odam hep küf oldu şimdi benim kombim 45 derecede hiçbir şekilde küf olmaz tavsiyem evi her zaman havalandır eğer kombiyle evin ısısını  düşür içeride kıyafet falan kesinlikle kurutma bunlar her zaman küf sebebidir aspiratörün varsa yemeğini her zaman aspiratörle yap o da önem sebebidir içeride küfüre sebep olur hani benden bu kadar
(498 puan) tarafından
Doğal Gaz
Cambalkon yaptık  tesadüf mü bilmem ama ondan sonra böyle oldu.  Tembihlediklerine dikkat edecem. Sağol.
(1,716 puan) tarafından
Benim de cam balkon olan odam küflendi ısıyı düşürdüm havaladırdım düzeldi
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Artık kokmaz arallarina karton köy bide o evden çık yani rubet kokusu hastalati rpatlak su var o sızlıyor
(498 puan) tarafından
Patlak su yukarı kattan bize sızmıştı.  Kira da olsaydık çıkmaya bakardım maalesef bi yere gidemiyoruz

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 2,328 göst.
0 oy
9 cevap 158 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
22 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aa464646 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
26 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde nilaryaa (231 puan) tarafından soruldu

412,042 soru

12,403,942 cevap

44,546 kullanıcı

Kategoriler

...