Kızlar kızım 30 aylık ben ikin çocuğuma hamileyim ve düşük riskim vardı doktor ilk 1-2 ay sürekli uzanmamı dinlenmemi söylediği yerinden bile kalkma dedi yani hiç ben de onun uygulamaya çalıştım elimden gelene kadar Buse zarfında kaynanam çocuğumla ilgilendi o da sürekli TV televizyon falan açtı çizgi film şudur budur evet kızım daha önce de izliyordu ama bu süre zarfında full artık izlemeye başladı şu an kesinlikle televizyonun başından ayıramıyorum uyumak istemiyor yemek yemek istemiyor kendini yerlere atıyor sürekli televizyon izlemek istiyor yani dışarı çıkaramıyorum da çok çünkü yani hala rahatsızlığım tam anlamıyla geçmiş değil o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum yani kızım sürekli ağlıyor yani bilmiyorum çok yani sabretmek de güçlük çekiyorum yani nasıl yapacağımı nasıl edeceğim var mı önerileriniz bu çocuğu evde hani nasıl etkinlik yani oyun hamuru var dünya kadar oyuncağı kaydırağı salınca tahterevallisi ati her şey var yani ama kesinlikle oynamaya bilmek istemiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin