Kizlar bende adet düzensizliği vardı hap kullanmayinca adet görmüyordum evlendim tedaviyle hamile kaldım adetin 3. Günü yumurta buyutme ignesine basladi doktor sonra çatlama iğnesi vurup ilişki günü önerdi o şekilde hamile kaldım yalnız doğum yaptım çocuğum 2.5 aylık şuan ikinci çocuğu filan istemiyorum düşünmüyorum adette görmedim henüz normal de ilişki de eşim hiç içime bosalmazdi geçen gün annem ikinci de olsun zaten tedaviyle oldu belki hormonlarin duzelmistir dedi ikinci de olsun ikisini birlik büyüt dedi
Ama ben şuan istemiyorum cocugumla ilgilenip onu emzirmek istiyorum eşimde istiyor bugün birlikte olduk direk içime bosaldi dengesiz naptin sen dedim hemen kalktim lavaboya gittim yıkadım sizce hamile kalma ihtimalim nedir
Rab'bim bilir tabiki herseyi ama bebeğim çok küçük ve asla hazır değilim eşime bakmayın o ikiz de olsa olsun der kendisi bakmıyor sonuçta bana moral verin lütfen
Biliyorum siz bilemezsiniz ama tecrübeli olanlar ne biliyim tahminen kalirmiyim lütfen yardım edin :(((