Merhaba, nerdeyse sabah oldu ben hala uyuyamadım. Bugün eşimin akrabalari tarafindan yemeğe davetliydik eşimin tarafı içki kullaniyor eşimde onların yanındayken eğer içki içiyorlarsa oda içiyordu bebeğimiz olcağını öğrenince içkiyi bırakmasını istedim ama diretmedim oda bundan sonra içmicem felan dedi sonra akrabaları her ortamlarına girdiğimizde içer misin diye sorduklari için arada sırada bi ortamda sadece 1 2 bardak içerim dedi neyse bugünde yemeğe gittik sorduklarında önce içmicem dedi sonra herkes bana bakınca bana sorunca kendi karari icmek isterse icsin dedim bi icmeye basladi herkesten fazla icti ve hizli icti sonra akrabalarindan biriyle tartisir gibi oldu sarhos oldu farkli konulara girmeye basladi tatsiz bir ortam olustu benle de tartisti biraz sonra kalktik eve giderken arabayi ben kullandim kafasini pencereden cikarip bagirmaya basladi arabanin icinde aglamaya basladi askerde ölen arkadaşindan bahsetmeye basladi sonra tam o sirada arkamizda trafik polisi vardi kafasini camdan çıkarip onlara laf atti ve polis yanimizdan gidip cam açinca mecbur sağa çektim ve ondan sonrası tam kabus gibiydi benim icin unutamiyorum detaya girmiyorum burda fazla ama eşimi sakinlestiremediler ne yaptılarsa en son bir polis biraz vurdu ama eşim susmuyordu delirmiş gibiydi,11 haftalik hamileyim ağlamaktan kusmaya başladım artik elim ayagim bosaldi belkide 2 saat boyunca polislerle eşimi izledim ve bugün gerçekten ölmek istedim tutamıyorum kendimi ağlamaktan başım çatlıyor yarın haberlere çikmazsak şaşirmam çok fazla insan vardı