0 oy
334 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,121 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ailevi ve maddi sebepleriden ötürü Gelinlik giyemedim çok ukte kaldı icimde 2 aylık oğlum var bu saatten sonra giymek dış çekim vs. Yaptırmak olur mu abest mi kaçar bilemem ama ağlıyorum bazen sosyal medyada vs. Düğün gelinlikli hanımları görünce yaşım genç ve ilk evliliğim bazı insanlar 2. Yada 3. Evliliğinde bile giyebiliyor çok moralim bozuluyor çok eksik hissediyorum istediğim gibi olması zaten hiçbirşey ukte kaldı çoğu şey ama özellikle de bu .bi an da patlak vermesinin nedeni de eşimin tarafı beni daha tanımdan direkt kabul etmediler düğün kına vs hiçbirşey olması annemle babam ayrı benim babam destek olması annemin de öyle bir maddi imkanı yoktu ki ben düğün istemem zaten akraba ilişkilerim iyi değil ondan şimdi eşimin abisi cezaevinden çıktı yılladır ne bu dargınlık olan olmuş çocuğunuz oldu ben onlarla konuşacağım bu küslüğe som verelim dedi ama eğer beni tanımaya kalksalardı yada biraz zaman verin deselerdi beklerdim şimdi onlarla muhattap olacak olmam içim de kalan bu ukteyi eksiklikleri gün yüzüne çıkardı eşimin bir diğer abisi evli rus gayrimeşdu çocuklu kadın kaçırdı ses etmediler bu içeriden çıkacak olan abisi 14 yaşında kaçırdı ses etmediler ama biz kaçmadık tanışmaya gittim kabul bile etmediler içeri 

7 Cevaplar

0 oy
(1,622 puan) tarafından
Kirala çekim yaptır bence bu hep böyle kalır sende 
(1,121 puan) tarafından
Ücretsiz veren de var bir face grubunda ordan ucuza yada ücretsiz kiralama yapabilirim eşimle konuşacağım
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 kızım var istediğim gelinliği bende giymemiş köy yerinde düğünüm olduğu için fotoğraf bile düzgün çekinememiştim sağılsun eşim bir gün eve gelinlik ile geldi ve hamileydim şimdi doğurdum ve yaza dış çekim yapacağız 
(1,121 puan) tarafından
Çok güzelmiş inşallah bana da nasip olur eşim yaparsa
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Olur inşallah canım Rabbim gönlüne göre nasip etsin bı akrabam 2 kızı var okula gidiyorlar geçen sene dış çekim yaptılar gelinlik giydi de 
(1,121 puan) tarafından
İnşallah bende giyebiirim
(6,938 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(4,376 puan) tarafından
Oğlunun sunnet dugununu yaparsan eger gelinlik tarzi bi abiye giyebilirsin cnm o dugun fotograf gelinlik eksikliginide gidermis olursun
(1,121 puan) tarafından
Yapacam inşallah yaşına fln girince
0 oy
tarafından

Bende giymedim ama seneye var bi hayalimiz:ninja:

0 oy
(665 puan) tarafından
Bende giydim dugunum oldu ama cekım yaptırmadım cunku adada kıs cekımı ıstıyordum 2 ay gectı kar yagacak beklerken ben hoop hamıle sonra bulantılarım basladı kaldı sonra zaten karnım buyudu derkn cocuk dogdu kılo kaldı gelinlik olmadı:D ama bak seni cok ıyı anlıyorum ben gelınlık gıydıgım halde sırf cekım yapmadığım ıcın ıcımde kaldı ki benimki kendı salaklığım tamamen. Ben suan istemiyorum hevesım var ama o zamanki heyecanı vermeyecek bılıyorum yanı 8 sene gecmıs 
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Yani uzulemene bile değmez kendini kimseyle kıyaslama. Gelinlik kiralayıp çekim yaptırabilirsin. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 395 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M1e2l3e4k5 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 549 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 272 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pervinnntyln (448 puan) tarafından soruldu

410,880 soru

12,364,562 cevap

41,864 kullanıcı

Kategoriler

...