Ailevi ve maddi sebepleriden ötürü Gelinlik giyemedim çok ukte kaldı icimde 2 aylık oğlum var bu saatten sonra giymek dış çekim vs. Yaptırmak olur mu abest mi kaçar bilemem ama ağlıyorum bazen sosyal medyada vs. Düğün gelinlikli hanımları görünce yaşım genç ve ilk evliliğim bazı insanlar 2. Yada 3. Evliliğinde bile giyebiliyor çok moralim bozuluyor çok eksik hissediyorum istediğim gibi olması zaten hiçbirşey ukte kaldı çoğu şey ama özellikle de bu .bi an da patlak vermesinin nedeni de eşimin tarafı beni daha tanımdan direkt kabul etmediler düğün kına vs hiçbirşey olması annemle babam ayrı benim babam destek olması annemin de öyle bir maddi imkanı yoktu ki ben düğün istemem zaten akraba ilişkilerim iyi değil ondan şimdi eşimin abisi cezaevinden çıktı yılladır ne bu dargınlık olan olmuş çocuğunuz oldu ben onlarla konuşacağım bu küslüğe som verelim dedi ama eğer beni tanımaya kalksalardı yada biraz zaman verin deselerdi beklerdim şimdi onlarla muhattap olacak olmam içim de kalan bu ukteyi eksiklikleri gün yüzüne çıkardı eşimin bir diğer abisi evli rus gayrimeşdu çocuklu kadın kaçırdı ses etmediler bu içeriden çıkacak olan abisi 14 yaşında kaçırdı ses etmediler ama biz kaçmadık tanışmaya gittim kabul bile etmediler içeri