Kesinlikle ve kesinlikle bunu tavsiye ediyorum canım... yorumlara bı bakayim.dedim var mı benimkimden diye sende onu dusunuyomussun...soldan üçüncü rengi var bende 2 sene bitecek ocakta...aşırı aşırı aşırı memnunum çekişi flaan efsane haliyi kabartıyor resmen ..ayarı var kısıp acabiliyosun eğilmeden koldan düğmeli o kadar rahat ki açıp kapayabiliyosun...HEPA 13 filtreye sahip tozu dışına vermiyor özellikle astımi olanlar için falan..ben kısacası çok ama çok memnunum gerek başlıklarından mesela.bi koltuk çektirme aparatı var koltuğu resmen yutuyor yani..başında böyle fircali başlığı var kolunda..kapının pervazlari işte ne bileyim çocukların masadaki silgi tozlarını falan masaları çizilmesin diye o fırçayı indiriyorum öyle supuruyorum kısacası çok tavsiye ediyorum kullanan biri olarak...yukarda bı arkadaşım Dyson big ball absolute demiş ya almadığına pişman oldum..ayyynisi arkadaşımda var..geçende normalde pek öyle birbirimizin süpürgesi ile işimiz olmaz yani hani alayimda süpürelim diye neyse evini tasidi yardıma gittik ..amaaan dedim yaa H.... Dddim bu.ne yaa dddim süpürgemin gözünü seveyim..hiç beğenmedim ve oda iki senelik hemen hemen..3 kere ayağı kırıldı..ama.allah var Dyson hepsini de ücretsiz karşıladi...benim Philips sap kısmı içine kaciyodu garantisi vardı sürgülü boru ya o... gönderdik kullanıcı hatası dedi karşılamadı..oda var yani..İste böyle canım umarım.aciklayici olmuştur... hayırlı geceler