0 oy
504 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,203 puan) tarafından
Kızlar annem evlenirken Arçelik in dışı kırmızı olandan almıştı ama memnun değilim hem filtre hemde toz torbası alıyorum netten aldığım faili satıcı yanlış göndermişti uğraştım durdum kullandığınız kaliteli çekim gücü yüksek marka model rica ediyorum teşekkürler şimdiden

9 Cevaplar

+1 oy
(2,203 puan) tarafından

Ben Philips  kullanıyorum hem memnu'nun hemde sessiz çalışıyor

-Reklam-
+1 oy
(3,267 puan) tarafından
(1,203 puan) tarafından
Canım aldı bugün annem saolsun pazartesiye gelir demişler mağazadan istediğim model İnşaAllah iyidir yazarım sana
+1 oy
(4 puan) tarafından
5 senedir Arnica Tesla premium kullanıyorum çok memnunum hala İlk günkü gibi çekiyor 
(1,203 puan) tarafından
Anneme almıştım çalışırken arnica tesla Premium Rose gold serisi çok güzel filtre yer süpürme başlığı alıyoruz eskiyince ama aşırı memnun oda güzel bi marka güle güle kullan canım
+1 oy
(4,659 puan) tarafından

On gün önce aldım çok güzel çekiyor ve sessiz olması iyi tavsiye ederim 

image

+1 oy
(1,788 puan) tarafından
Philips güzel cnm 
0 oy
(1,203 puan) tarafından

Yok mu cvp kızlar bekliyorum :)

0 oy
(11,033 puan) tarafından

Benimki bundan çok memnunum 

image

(1,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende şu modelden düşünüyorum linkini atıyım
https://ty.gl/0mkbz3mt6f
(11,033 puan) tarafından
Ayy o çok iyi , o zamanlar ona durumum yetmemişti bunu almıştım. Vala alabiliyorsan al derim
(1,203 puan) tarafından
Yani valla eski usul oldu çeyize alınan hep annemden oldu ne olacak dedi bana ben o zaman da bunu istemiştim oda şuydu canım
https://ty.gl/aja3v1ctd7
Ama illallah ettim ya :( bitane kağıdı var onu oturtmak için kesiyorsun toz torba almak zorundasın ve filtresi iyi bi temizlenmeli dedi servis oda petroldeki hava larda iyi olur dediler
(11,033 puan) tarafından
Onu hiç bilmiyorum ama toz torbalı kullanmak bence çok kötü.
(1,203 puan) tarafından
Yok canım memnun kalmadım 1000 Watt lı olan süpürge var mı bulamadım veya daha üstü
(11,033 puan) tarafından
Vala canım teknik detaylardan anlamıyorum ben. Memnun olduğum için bunu yazdım :)
(80 puan) tarafından
Kesinlikle ve kesinlikle bunu tavsiye ediyorum canım... yorumlara bı bakayim.dedim var mı benimkimden diye sende onu dusunuyomussun...soldan üçüncü rengi var bende 2 sene bitecek ocakta...aşırı aşırı aşırı memnunum çekişi flaan efsane haliyi kabartıyor resmen ..ayarı var kısıp acabiliyosun eğilmeden koldan düğmeli o kadar rahat ki açıp kapayabiliyosun...HEPA 13 filtreye sahip tozu dışına vermiyor özellikle astımi olanlar için falan..ben kısacası çok ama çok memnunum gerek başlıklarından mesela.bi koltuk çektirme aparatı var koltuğu resmen yutuyor yani..başında böyle fircali başlığı var kolunda..kapının pervazlari işte ne bileyim çocukların masadaki silgi tozlarını falan masaları çizilmesin diye o fırçayı indiriyorum öyle supuruyorum kısacası çok tavsiye ediyorum kullanan biri olarak...yukarda bı arkadaşım Dyson big ball absolute demiş ya almadığına pişman oldum..ayyynisi arkadaşımda var..geçende normalde pek öyle birbirimizin süpürgesi ile işimiz olmaz yani hani alayimda süpürelim diye neyse evini tasidi yardıma gittik ..amaaan dedim yaa H.... Dddim bu.ne yaa dddim süpürgemin gözünü seveyim..hiç beğenmedim ve oda iki senelik hemen hemen..3 kere ayağı kırıldı..ama.allah var Dyson hepsini de ücretsiz karşıladi...benim Philips sap kısmı içine kaciyodu garantisi vardı sürgülü boru ya o... gönderdik kullanıcı hatası dedi karşılamadı..oda var yani..İste böyle canım umarım.aciklayici olmuştur... hayırlı geceler
(80 puan) tarafından
Bu arada o fiyat şakamı 2022 Ocak ayında 3.500 liraya aldık.. süpürgeme bı kere daha bağlandım sanki:):)
(1,203 puan) tarafından
Dyson için bende o kadar para veremem bi borusu 7 bin di en son duyduğumda süpürge de 20-25 bin diğer aksesuarlar hiç kırılmayacak diye Bişi de yok yüzü astarını geçer canım haklısın teyzem de denedim dikey v10 ama aşırı hassas borusu falan
(1,203 puan) tarafından
İyi geceler canım saolsun annem aldı süpürgeyi çok çok güzel çok beğendim valla kesesine bereket kardeşim fakir tavsiye etmişti ama mop başlığı da vardı almamıştım iyiki diyorum şimdi temiz evden bi yumak tüy çıktı tavsiyen için teşekkür ediyorum
(80 puan) tarafından
Amaaaan gerçekten mi yaaa...ay varya aşırı mutlu oldum şu anda canımm...unutmayipta yorum yaptığına da ayrı mutlu oldum sevindim... gerckten ben çok memnunum...Allah razı olsun annenden de kesesine bereket inşaallah... gerckten varya çok şahane halınin dibine iniyor sanki.. hangi modelini aldin canim
(1,203 puan) tarafından
Canım ne demek unutmam ben asla saolasınben lavabodaki yolluğu yıkardım ayda 2 defa 3 mt yokluğumu pis diye meğer toz Muş
(80 puan) tarafından
Kız hadi yaa o kadar diyosun yani... vallahi çok sevindim adına..bende dediğim gibi aşırı aşırı memnunum..rabbim sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu günlerde kullanmani hayrını görmeyi nasip etsin insaallah
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Philips maraton kesinlikle 
0 oy
tarafından
Electrolux marka çok iyi kendim kullanıyorum. 3 aile kullanıyoruz aynı süpürgeden. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
5 cevap 104 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
14 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Summer33 (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 240 göst.

404,590 soru

12,120,316 cevap