0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Kızlar 2.5 yaşında oğlum son 20 gündür uykuya direniyor söyle soylim dün sabaha karşı 5 te uyudu çok.uykusu var ama odasına yatmak istemiyor uyuyalım dediğimde ağlıyor  geçici bir durum dedim ama yok  geçmiyor arka dişleri çıkıyor ondan olabilirmi geçermi ki birde oğlum doğdu doğalı uykuyu çok severdi akşam 10 da yatar öğlen 12 ye kadar uyurdu  şu an uyku düzenimiz çok kötü ne yapicam bilmiyorum bu hafta doktora goturucem tahlil isticem bakalim belki başına gelen varsa diye akıl almak istedim ve sunuda belirteyim bu süreçte asla oğluma tepki göstermiyorum hep anlatıyorum konuşuyorum ama çok yıprandım 

3 Cevaplar

0 oy
(1,457 puan) tarafından
Bu çocuklara ne oluyor ya bu bı kaç haftadır herkesin şikayeti bu benim oglanda uyumadı daha bizim gözler kapanıyor artık 
(56 puan) tarafından
Aynen canım o kadar uykusu var yatsa hemen uyucak ama yok oturuyoruz şu an
tarafından
Alın benden de o kadar benim oğlum da şuan hem grip oldu hemde diş çıkarıyor yatağında uyuyor ama döne döne yani sürekli hareketli uyusam ayrı dert uyumasam ayrı dert artık ben uyumaktan korkuyorum :D
-Reklam-
0 oy
(1,271 puan) tarafından
18 aylik oglum 10 gundur dogru durust yatmiyo az once 2 saat agladi dişi  cikiyor heralde rahatlatmak icin neler yapiyorsunuz karanfil yagi surdum havuc verdim eline agri kesici cikardim  sakinlesti duruma gore veririm belki bu arka dişler cok zormus allah yardimcimiz olsun:((
(56 puan) tarafından
Normalde diş çıkarırken hiç zorlanmadık ama arka dişler zorluyo dolven veriyorum  sert meyve veriyorum o sekilde
(2,490 puan) tarafından
Açmıyorum ben benimkide bagiriyir ama alisti
(1,271 puan) tarafından
Ben calpol verdim rahatladi suan ama hergun vermek zararli  dis jelleri var eczanede acaba icerigi temizmidir
(56 puan) tarafından
Hiç kullanmadım canım bilgim yok
(56 puan) tarafından
Işığı aç diye ağlıyor 5 dk anca sabrediyorum sonra dayanamayıp acıyorum
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Hay maşaAllah uykuyu seven çocuklar varmıydı bizde zor bela 2 senedir uyutmaya çalışıyoruz jsjsjsjs şaka bi yana dişlerden olabilir 2 yaşta Uyku ya direnme var dicemde seninki zaten 2.5 yaşmiş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
12 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Edacar59 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suda (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.