0 oy
140 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Oglum 3 bucuk yasinda dil konusma geriligi var ben ozel egitim aldirdim ama pek fayda etmedi bide muane ettirmek istedim

Emar+ eeg istediler annem kaynanam esim hepsi karsi cikiyor yaptrma bi zarar olur diyolar haklilarmi acaba bi sorun varsada cozulsun istiyorum cocuk 2 yil sonra okula baslycak cok kafam karisik siz napardiniz

Tekli.kelimleri var ama cok az

Cumlesi hic yok

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Annen kaynanan bide kocan hangi tip fakültesini bitirmislerde zararlı olur diyorlar hangi bilimsel veri var ellerinde tıbbın hangi dalında uzmanlasmislar
(150 puan) tarafından
Mr cok zararli diyolar
tarafından
Kim diyor bunu?
(12,552 puan) tarafından
Mr a gebeler bile girebiliyor. Kimse keyfi test yapmaz.
tarafından
Doktor harici insanların dediği hersey geçersizdir
(5,477 puan) tarafından
Mr zararlı değil tomografi zararlı. Zaten zorda kalmadan hiçbir dr tomografi istemez.
-Reklam-
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Neden yaptırma diyorlar ki. Sağlığı için.tıbba güvenin derim o kadar niyetlenmisiniz. Temiz çıkar aklınız rahat eder. Bişey tok ki bunda
(150 puan) tarafından
Mr cok zararli radyasyon yayiyor diyolar
(3,575 puan) tarafından
Doktorunuza danışarak karar verin bence.
Telefon, evdeki wifi, saç kurutma makinesi, mikrodalga fırın,tv vs vs uzar gider hepsi radyasyon yayıyor. Kaynananız telefon verirse çocuğunuza hatırlatın. Yani diyeceğim araştırın. Faydası zararı ölçün tartın ona göre karar verin. Kaynananızın isteğine göre değil.
Bu arada eltimin oğlu da 3.5 yaşında konuştu. Çünkü çocuk ihtiyaç duymadı. Tedirgin olmayın belki de hiçbir şey yoktur.
0 oy
(2,621 puan) tarafından
Herkes çok biliyor zaten. Doktor ne diyorsa onu yap sen kimseyi dinlemr
(150 puan) tarafından
Bende oyle yapcamda her kafadan bi ses
0 oy
(12,552 puan) tarafından
Canım çocukta bir şey varsa Allah korusun bu testler yapıldıktan sonra ortaya çıkar. Var olan bir şey varsa tedavi edilmesi gerekir. Testleri yaptırmazsan da bilemezsin. Eegyi zaten uyurken yapıyorlar. Mr da röntgene oranla daha az zararlı, hamileleri bile mr a rahatça sokabiliyorlar. 
(150 puan) tarafından
Bende onun icin istyorum insallah temiz cikar
(12,552 puan) tarafından
Canım çocuğun için kimseyi dinlemeyeceksin. Annelik içgüdülerini dinle. Çocuğun için ne gerekiyorsa yaptırman lazım. Benim yeğenim nöbet geçiyor diye kaç kez tomografiye girdi, eeg çektirdi, mr a girdi. İsteyerek yaptırmadık bu testleri ama onun iyiliği için gerekiyordu. Mr zararlı falan değil. Şu elimizdeki telefonlar, televizyonlar, wifi radyasyon yaymıyor mu sanki.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 214 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 224 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 505 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,256 soru

12,263,814 cevap

37,408 kullanıcı

Kategoriler

...