0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (1,989 puan) tarafından
Benim bebeğim baya babacidir neyse ben üç gündür çok hastayım bildiğiniz rengim bile sarıya döndü kalbimde taşikardi var zor ayağa kalkıyorum neyse eşim de üç gündür evde bugün kalktım o hasta halimle kahvaltı hazırladım, çocuğa baktım alt üst değişimi evi  topladım ama baygınlık geliyor genede bebeğim var diye zorla duruyorum ayakta , neyse bunlar oğlumla kocam öğlen uykuya yattı ben bebeğime çorba pişirdim sırf onun için uyumadim , patates kızartması istediler evde patates kalmamış yumurta kalmamış markete gittim manava gittim onları aldım evin 4 cu katta çıkarken kalbim sıkıştırdi zor zar eve geldim bebeğim aç diye acele ettim patates kizarttim sonra dedim ki kocama ben iyi değilim yoğurt patates çorba koydum hayatım çocuğa yedir kalbim sıkıştıriyor dedim ama hiç halim yok yani ben bunları yaptimda bayılıp kalacağım zor duruyorum kocam beyde telefona dikmiş gözünü ofluyor pohluyor çocuğa yemek yedirecegim diye ,ben bunları yaparken hiç oralı olmuyor bir çocuğun ağzına kaşık tutacak yok yani ,öyle çocuk baba diyor kocam dalmış telefona yazık aç aç bekliyor bebegim, eşimi  bir uyardim hayatım telefonu bırak iki uyardım üç uyardım eşim dediki beni tersler şekilde  çocuk gibi diyip durma ben ne yapacağımı bilirim ay kafam attı o telefonu bırak çok kötü olacak diye biraz bağırdım normalde hiç bağıran biri değilim 

Sen bebeğim 27 aylik, anne küstüm babama bağırdın diyor aldı babasını elinden tuttu  diğer odaya gittiler , bizim sıpa babasinla valla kadın olmak zor ya ben hasta halimle ugrasayim başıma bu geldi ha bu arada bizim evde normalde hiç bagrilmaz ilk defa baygınlık geliyor artık eşime çok sinirlendim bebeğimde bana tavır koydu ya 

6 Cevaplar

0 oy
(1,989 puan) tarafından
Şimdi ben bunlara ne yapayım bir fikir verim 
tarafından
Camı aç ikisini aşağı at sjsjjs
(1,989 puan) tarafından
Bebeğime kıyamam ama kocamı atabilirim dhdjsmkskdn :D
tarafından
Eee baci bu sefer babamı attın diye trip atar sjsjs
(1,989 puan) tarafından
Valla atar ya baksana bana trip attilar ikisi birlik olup :)
-Reklam-
0 oy
(2,773 puan) tarafından

Erkek kadını sağ ve sağlıklıyken sever derler geçmiş olsun. Tedavini ihmal etme aman

Çocuklar bazen öyle.  Sabah kızım da bana aynı yilan gibisin dedi:D benim literaturumde bu tarz Bir kelime yok 2 gün üst üste komşuya kahveye gitmiştim onun çocuklarından mi duydu anlamadım.  :D 

(1,989 puan) tarafından
Valla öyle haklısın aslında bu erkekleri de biz alistiriyoruz ya neyse çok kızdım da bebeğime kıyamıyorum o olmasa ne yaparsa yapsın evde mecburi bebek için kalkıyorum canım
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Kocan o çocuğun sevgisini hiç haketmiyo bence
(1,989 puan) tarafından
Normalde iyi babadır eş olarakda iyidir bugün bir ufak öküzlugu tuttu yanliz mutfak işinden anlamaz eşimden beklersek akşam ederiz eli çok yavas , bebeğim Aç kaalir aradarezil olur diye ona kıyamıyorum yoka sadece eşim olsa hiç umrumda gitmez canım hazır mı yer ne yaparsa yapar da işte küçük sıpacıka canım dayanmıyor
0 oy
(6,970 puan) tarafından

Bizim evin normal halleri bunlar kızımla kocam resmen ikili koalisyon bana diyor biz babamla ev tutar gideriz sen burda kal anne babam zaten benim hahayy diyor birde sıpa günlük öyleler yani akşam yatıyoruz baba çok sıkıştık annem gitsin demi diyor :D

(1,989 puan) tarafından
Ay ilk defa geldi başıma çok bozuldum ben :)
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sen biraz dinlen bence eşin de krndi işini kendi yapsın çocuklara bakma sen onlar bçyle benim kızda geçne çöp kutusu dedi bana eşim de kızdı daha demiyor
(1,989 puan) tarafından
Öyle canım haklısın bebeğe kıyamıyorum arada aç kalir rezil olur diye canım durmuyor yoksa sadece eşim olsa hiç kalkmam
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Cocuk senı boyle seviyorken utan kendinden bır yemek yedırmekten acizsin diyemedin mi ayrıca hastaysan yat yahu 3 gundur evdeymıs kalksın yapsın sız alıstırıyorsunuz bu adamları boyle 
(1,989 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Normalde iyi babadır eş olarakda iyidir bugün bir ufak öküzlugu tuttu yanliz mutfak işinden anlamaz eşimden beklersek akşam ederiz eli çok yavas , bebeğim Aç kaalir aradarezil olur diye ona kıyamıyorum yoka sadece eşim olsa hiç umrumda gitmez canım hazır mı yer ne yaparsa yapar da işte küçük sıpacıka canım dayanmıyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 568 göst.
0 oy
15 cevap 857 göst.
26 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Le.leyli123 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 453 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fadik1 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,790 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (250 puan) tarafından soruldu