Arkadaşlar 1.5 senedir evliyim eşim halamın oğlu olur. Görümcem yani kuzenim geçen sene bir kere nişanlanıp nişan attı. Bende 1 ay önce doğum yaptım . Eşim doğumdan sonra ailesinin yanına bir kaç defa gitti ve eve geç döndü telefonlarıma da cevap vermiyordu. Ailesinin yanında diye ses etmedim . Neyse geçenlerde bir akrabamız bana hayırlı olsun görümcen nişanlanmış gibi bişey döyledi yok dedim öyle bişey olsa duyardım yani hem görümceö hem kuzenim. Neyse akşam eşim geldi eve dedim böyle nişey duydum. Bana dedi ki evet verdik rümeysayı Allah Allah dedim ne ara verdiniz falan ya ben sana söylicektim de annem kimseye söyleme dedi . Nasıl yani dedim ne zamandan beridir böyle bi konu var dedim 1 aydır dedi 2 gün sonra da nişanı varmış . Çok sinirlendim ben düşmanmıyım benden saklıyorsunuz dedim 2 gün sonra nişanı var ben başkasından duyuyorum . Eşim ailesinin yanına gittiği günler de aslında görücüler gelip gidiyormuş isteme falan olmuş.çok sinirlendim gelmiyorum ben dedim eşime nişana falan dedim ses etmedi haklısın dedi sadece . Niaşn günü de gitmedim kaynanam aradı niye gelmedin falan dedi bende oğlunu tembihlemişsin bana söylemesin diye ne alaka ben aileden değilmiyim gizli saklı iş yapıyorsun dedim gelmiyorum dedim. O da uzatma gelip alıyorum seni dedi. Eve geldi istemiyorum dedim gelmek . Zaten kaynanmla konuşmuyorum babamla araları bozuk bana da hep yansıttı doğum yaptım hiç gelmedi ne hamileyken ne hastanede ne eve geldi. Konuşmuyorduk. . Ben gelmiyorum diyince sinirlendi daha bir aylık bebeğimi kucakladığı gibi evden çıktı mecbur alal acele çocuğa iki parça kıyafet kundak falan alıp peşinden gittim . Keşke gitmeseydim pişman da oldum nişanda benimle hiç konuşmadı yüzüme bakmadı el gibiydim zaten ailemi de çağırmamış tı. Siz olsanız gidermiydiniz