0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
Yaklaşık 2 haftadır devam ediyor . 18 aylık kızım gece kalkıyor ve evi dolaşmaya başlıyor ağlamıyor ses çıkarmıyor ben yürüme sesini duyup uyanıyorum. Seslenince cevap veriyor ama yatağına geri koyunca uyumaya devam ediyor. Karanlıktan da korkmuyor karanlıkta geziyor gece düşecek diye endişeleniyorum. Onun odası ve yatak odası karşılıklı. Sadece iki odanın kapısını açık bırakıp diğer tüm odaların kapısını kapatıyorum şimdilik böyle bir çözüm buldum . Bu uyurgezerlik olabilir mi başına gelen var mı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oğlumda boyleydi bir ara uyanıp birde konusuyo 
(634 puan) tarafından
Kendiliğinden mi geçti sonrasında
-Reklam-
0 oy
(20,184 puan) tarafından
Ben uyurgezerdim. Farkında.olmuyodum. bı uyaniyodum ayaktayım. Camın onundeyim . Elimde benzin şişesi camdan aşağı dökmeye çalışıyorum gibi gibi 
(634 puan) tarafından
Evin içinde benzin şişesini nerden buldun kız :D ya benim de endişem bazen battaniye bazen uyku arkadaşını da alıp geziyo. Dün gece tavşanı elindeydi mesela onu sürüklüyordu gezerken üzerine basıp düşse gece gece çok ciddi sakatlayabilir kendisini.
(20,184 puan) tarafından
Allah korusun ya. Sen hep dikkatli ol. Bizim ev sobalı oldugunicin babam mazot getirmişti tutusturmak için .
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Ablamın oğlunda oldu bi dönem sonra kendi kendine geçti bacım ama yeğenim 5 yaşlarındayken oldu 
(634 puan) tarafından
Ya benimki de daha çok küçük ama ağlamadan gece kalkıp gezmesi şüphelendirmeye başladı
(6,086 puan) tarafından
Geçerdir inşallah zamanla sen yine doktorada sor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 769 göst.
0 oy
6 cevap 170 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,894 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 627 göst.
16 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy