0 oy
998 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Uyur gezer olan var mı aramızda?Yada hiç uyur gezer birisini gördünüz mü?çok merak ediyorum nasıl tepki veriyorlar.gözleri kapalı oluyor mu?konuşuyorlar mı?Bir de uyur gezerlik neyden kaynaklı olur ki acaba?orta okul zamanlarımda iki kere olmuş bende ama sonra hiç yaşamadım.

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
gozleri acik olanda oluo kapali.olanda dolasiolar evin.icinde kimisi cikar sokakta gezer oldugu degisik bsey ama.neden.olur blmioruum.

basima hic gelmedi valla uyurgezer.hersei yapar.o.an :D
(28 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet öyle oluyormuş  ben bir kere kapıyı açıp dışarı çıkmaya kalkışırken annem yakalamış.o an bilinçsizce kötü şeylerde yaparlar mi ki acaba ya :)
tarafından
yapabilir canm.bilincleri o.an.olmuor cunkiu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben uyurgezer değilim de benim Teyzemin oğlu var Böyle 13 yaşında Teyzem dedi Ben bir gün uyandım Baktım kapıyı açmış hem dışarıya çıkmış yürüyor
(28 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet bende aynen küçükken dışarıya çıkıcakken annem yakalamış bazen evde tekim geceleri acaba olur mu tekrardan diye endişe duymuyor değilim bazen :)
tarafından
Kapıyı kilitle ve sakla canım. Üstüne olsa acarsın
0 oy
tarafından
Hic gormedm canm ama boyle bu durumlar genelde yasadigi bi olaydn faln oluyorms psikolojik olarak yani  sendemi var bu uyur gezerlik
(28 puan) tarafından
Ben de çocukken olmuş bir kaç sefer.baxi geceler evde tek kalıyorum tekrar olur mu ki endişesi yaşıyorum açıkçası.kucukken evden dışarı çıkarken tam annem yakalamış.şimdi öyle birşey olsa kendimi sokakta bulsam ne olur kim bilir :D
tarafından
Allah korusun canm kendini surekli mutlu edecek seylerle ugras canm unutursn yavas yavas   kucukkn olms diyorsn yani uzun sure once yani smdi olacagni sanmam kendni sıtrese falan sokma kotu faln dusunme bi skinti olmaz merak etme
(28 puan) tarafından
İnşallah canım :)
0 oy
(2,348 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bnm abim cocukken gozleri kapali bi sekilde acmis kapiyi cikmis disari sokaga yani yuruyomud babam pesinden  kosmus ta yakalamis getrmis eve sesi duymasalar Allah muhafaza gecenin bi yarisi
(28 puan) tarafından
Allah Allah bu uyur gezerler de hep bir dışarı çıkma tesadüfleri var bak bunuda şimdi keşefttim.ben de iki kere yaşadigimda tam dışarı çıkarken annem yakalamış (. ❛ ᴗ ❛.)
(2,348 puan) tarafından
Ilginc bi olay ya :))
0 oy
(110 puan) tarafından
Kardeşime varfi 10 yaşlarında felandi Allah'tan uyanık olduğumuz saatlerde oluyordu yoksa evi kilidi bile açıp gidiyordu abim zil bağlamıştı kapı açılınca çalıyordu çok çektik iki yıl sürdü düzeldi zamanla şimdi evli bir cocuklu
(28 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet evet ben de de aynı durum vardı tuhaf neden dışarı çıkma isteği olur ki :)
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Ben cok yurudum disari bile cikmisim ama hatirlamiyorum eve girerken annem konustunoyle uyanmistim
(28 puan) tarafından
Hala var mı sen de canım.ben de bir sefer dışarıya çıkmaya çalışırken annem yakalamış
(12,771 puan) tarafından
Yok ama konusuorum bazen
1 kez en alt kata
1 kez disri vs cikmistim bekarken artik yok
(28 puan) tarafından
Gitmiş olması güzel ya çok korkutucu birşey bence
(12,771 puan) tarafından
Disarda iken bizim duran arabaya carpip uyanmistim bi baktim disarsayim ust komsu ordu kapi acti bina giedim saat 3 gibiydi
0 oy
tarafından

Benm yogenimde var kimi zaman gozleri kapali kkmi zaman acik oluyor bildigin geziyor hatta birinde odasjnds uyandi geldi salonun tam ortasina cisini yapti biz bagirinca aaa noluyor falan deyince uyandk kendine geldi :D

(28 puan) tarafından
Senin yengenin uyur gezerligi daha bir komikmiş :D ay çok kötü yaa
tarafından
Evet kendisini tuvalete gitti zannediyormus :)
0 oy
(124 puan) tarafından
benim kizim uyur gezer uykuda gozu kapali kalkiyor duvarı  kapi sanip tirmanmaya çalışıyor yatakta kalkiyor oturuyor korkudan kapiya asma kilit yaptim gitmesin diye 
(28 puan) tarafından
Hala devam ediyor mu çok sık oluyor mu canım.yada hiç doktora gittiniz mi neden böyle olduğu konusunda.
(124 puan) tarafından
arada oluyor doktor pisikolojik dedi gun icinde yaşadığı yada unutamadığı olaylarin bilinc altina yerlesmesi sonucu oluyor herseyi ruyada gordugu gibi yapiyorlar onun icin kizimin yatagi benim yatagimla birlesik bi keresinde bi uyandim basimin ucunda oturmus yuregim agzima geldi yani eline bise gecse Allah korusun oldururdu belkide
(28 puan) tarafından
Evet yaa çok kötü birşey aslında benim o kadar kötü birşey geçmedi başımdan da aşağıda yorumda bir arkadaşın eşi camdan atmaya kalkışmış gerçekten korkutucu.
(124 puan) tarafından
valla sorma sike ustunde yasiyoz
0 oy
tarafından
Ablam da vardı hiç iyi bieşy değil valla 
(28 puan) tarafından
Evet aslında değil. bilinçsiz bir sürü şey yapar insan ya
tarafından
Ayenn birde üzerine faln yürüyor ama ışık açılınca hemen uyanıyorlar onun dışında kapıları fln kitlemek lzm normal yani olabilir uyurgezerlik
(28 puan) tarafından
Bazıları çok komik bazıları da çok kötü yaa.
0 oy
(1,449 puan) tarafından

Gözleri açık oluyor bence benim eşim öyle çok korkunç bir durum bir gün beni camdan aşağı atıyordu az kalsin:D

(1,449 puan) tarafından
Valla ben bilmiyordum uyurgezer olduğunu gece böyle kendi kendine konuştu ne diyosun dedim anlamıyorum baktık mırıldanıp duruyor kalktım ışığı açtım gözleri acik o sıra geldi arkamdan cama sürüklendi seni çağırdılar diye korkumdan nasil bağırıyorum anlatamam tokat attım böyle öldüresiye:)
(1,449 puan) tarafından
He birde yine gece uyuyorduk yakamdan yapıştı yatağın ortasına kadar çekti beni korkudan naptimi hatirlamiyorum kalk kapıyı aç dedi gittim su falan getirdim kendine geldi yine gözleri acıktı :) gebeligimi öğrendikten sonra yataklari ayirdik ayrı odalarda yatıyoruz zarar verir falan diye:)))
(28 puan) tarafından
Ben korkudan bir daha aynı evde duramazdim sanırım ya :D iyi sonra ki zamanlar korkmadın.uyur gezer olana da çok müdahale edilmez diye biliyorum ama sen bayağı hirpalamışsın :D
(1,449 puan) tarafından
Valla ben ağzına ediyorum öyle tirsak biri de deilim tokat manyağı yaparım onu zaten diyo ne el var sende ya allah vurmuş gibi:))))
(28 puan) tarafından
Senin eşinde çok sık oluyor o zaman ya.allah valla kolaylık versin.koeku filimlerini evinde yaşıyorsun resmen :D odani kitle de yat bari
0 oy
(32 puan) tarafından

Canim benim basima defalarca geldi hatta dur bitanesini anlatim:) biz ailecek topalndi damatlar gelinler falan cok kalablik baba evinde ben bekardim ozaman sonra ben salonda uyuya kalmisim gece 3 te beni kaldirmislarbsalonda odana git diye ben dia kapiyi acip disari cikmisim yanliyak ablam kolumdan tuttugu gibi odama goturmua beni ben kufur etmeye baslamisim bagirip aglamisim biktim sizden yeter atik koye gidicem beni engelleyemezsiniz diye agzima iki tane patlatmislar uyumusum sabah hic bisi hatirlamiyorum tabi boleboluyo uyur gezerlik:D

(28 puan) tarafından
Senin ki o kadar korktucu değil kız yine :D daha kötüsü olanlar var okuduysan.
(32 puan) tarafından
Benimki komedi zaten :)
(32 puan) tarafından
Bi gecede ranzanin ust katindan dusmustum sonra mutfaga gidip cikokata yemisim bend ebi acayibim he
(28 puan) tarafından
Evin ortasına çişini yapanlar var öyle deme  :D
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Ben de çocukken uyurken gezme ve konuşma varmış :D hiç bişi hatırlamıyorum. Gözümü bi açıyorum hop salonda hop mutfakta yada kapının önünde bulurdum. Annem kapıyı hep besmele ile kitlerdi bende hep kapının önüne gelince uyanırdım sonra korka korka yatağa geri giderdim :D şükür geçti ama arada konuşma huyum hala devam ediyor :D 
(2,865 puan) tarafından
Evet canım annem benle sohbet eder miş bildiğin ne dese cevap verir mişşm :D hatırlamıyırım ama. Soruyor muş bugün naptın diye bende söyler mişşm sjsjsjsjsj :D hiç gizli bişeyim kalmazdı bu yüzden gerçi hala devam ediyor bu bende. Eşim diyo çok gülüyorsun gece yada konuşuyorsun diye :D
(28 puan) tarafından
Ayyyy anneye bak :D zayıf noktani nasılsa kullanıyormuş ne kadar kötü yaaa :D annen açından iyi tabi ama :D :))
(2,865 puan) tarafından
Kız sorma ya :D bazen bişi oluyordu bunu böyle yaptın ya diye pat vururdu nerden biliyor diye kendimi parçalardım aradan yıllar geçti itiraf etti annem böyle bişi yapıyor muş meğer :D
(28 puan) tarafından
Annenden kurtulmussun iyi kocan yapmıyor hee öyle şeyler :D :))
(2,865 puan) tarafından
Bilmiyorum belki yapıp çaktırmıyor da olabilir gizlim saklım yok ki kız sadece annesi ile ilgili hoş şeyler söylemem o kadar sjsjsjsjsjjs :D
0 oy
tarafından
Görümcem bizim odamıza gelmişti hırkam burda mı dedi yok dedik gece 3 :DDD sonra odanın ortasına yattı uyudu bizde kendimize çeki düzen verdik :DDDDDDDDDDDDDDD sabah uyandı niye burda yatıyom ben ya dedi anlattım hatırlamıyom valla dedi

Gözleri açık oluyo canım sadece ne yaptığını ne dediğini hatırlamıyo
(28 puan) tarafından
Himm evet bilincsizce hareket ediliyormuş :) komik şeyler olduğu kadar kötü şeylerde olabiliyoruz ama ya
0 oy
(3 puan) tarafından
Ben 15 yasima kadar uyurgezerdim ama hic oyle filmlerdeki gibi elini kaldirip gezme isi yok :) bizzat uyaniksin susadin mesela dolaptan su aliyorsun falan ama hersey bilincalti sabah hicbirini hatirlamiyorsun. Annem beni sahura kaldirirken ayakta sallardi hissederdim ama uyanamazdim oysaki gözlerim açık. Birde bi aksam misafirlikte uyuyakalmisim evden cikarken uyanamadigimi anlamamislar bende kurtlarin oldugu yere dogru gitmisim birde koy yeriydi bahçelik alandi beni gormeseler kaybolurdum o gece .s.s
(28 puan) tarafından
Allah korumuş canım yaa :))
0 oy
tarafından

Uyur gezer değilim ama uyur konuşurum uyurken aşırı saçma konuşurum bi kere eşimi uyandırıp hava çok mu sıcak demisim o da hayır demis iyi o zaman ben bi işeyip geleyim demisim hatırlamıyorum bile bir de no kere eşime doğdun mu diue sormuşum ne alaka deyince sen annenin karnından ciktin doğdun dimi diye ısrarla sormuşum kayıda almasa hiç birini hatırlaman :D

(28 puan) tarafından
:)))) çok komik yaaa hahah.Uykusunda konuşan insanlar çok komik oluyor ama yaa :))) hiç öyle huyum yok.ama lisedeyken böyle konuşma huyu olan kızları çok konustururudum. :)) Soru sorar oda cevaplardi ve uykusunda cevap verilen şeyler doğru oluyor yalan söyleyemiyor :))
tarafından
Isin sıkıntisi uyanınca hiç bir şey hatırlamiyorum eşime sen kimsin diue bağırmisim bile benim doğru söylemekten cok beynim yaniyo saçmalıyorum :))
(28 puan) tarafından
Eşin konustursa konuşursun ama :))) ben olsam seni sürekli konuşturur sonrada videoya çekerdim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 761 göst.
0 oy
6 cevap 151 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 615 göst.
16 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu