Benm yogenimde var kimi zaman gozleri kapali kkmi zaman acik oluyor bildigin geziyor hatta birinde odasjnds uyandi geldi salonun tam ortasina cisini yapti biz bagirinca aaa noluyor falan deyince uyandk kendine geldi
Gözleri açık oluyor bence benim eşim öyle çok korkunç bir durum bir gün beni camdan aşağı atıyordu az kalsin
Canim benim basima defalarca geldi hatta dur bitanesini anlatim biz ailecek topalndi damatlar gelinler falan cok kalablik baba evinde ben bekardim ozaman sonra ben salonda uyuya kalmisim gece 3 te beni kaldirmislarbsalonda odana git diye ben dia kapiyi acip disari cikmisim yanliyak ablam kolumdan tuttugu gibi odama goturmua beni ben kufur etmeye baslamisim bagirip aglamisim biktim sizden yeter atik koye gidicem beni engelleyemezsiniz diye agzima iki tane patlatmislar uyumusum sabah hic bisi hatirlamiyorum tabi boleboluyo uyur gezerlik
Uyur gezer değilim ama uyur konuşurum uyurken aşırı saçma konuşurum bi kere eşimi uyandırıp hava çok mu sıcak demisim o da hayır demis iyi o zaman ben bi işeyip geleyim demisim hatırlamıyorum bile bir de no kere eşime doğdun mu diue sormuşum ne alaka deyince sen annenin karnından ciktin doğdun dimi diye ısrarla sormuşum kayıda almasa hiç birini hatırlaman
1,492,196 soru
24,382,033 cevap
348,797 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın