0 oy
167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Kaynanam görümcem 2.nolu halaya gıdıyorlarmıs gıdebılırler sorun yok.        (3hala var) ama ben bı yere gıderken o kafasını uzatır onu çağırmamı bekler hatta ben cagrırım gelır kaynanam asla kızıyla veya kendı tarafına gıdrfken demezler. Bende artık demıyorum . Esımde o sıra ışe gıtmek ıcın çıktı ıste halana koye gıdıyoruz demıs dün akşam beraberdik şunlara bak dıyorlar mı dedıgını duydum ses vermedı kaynanam . Sonra yakalanınca cama vurmuş benm asla vurmaz oglum baktı halana gıdıyoruz bay bay dıyo. Gorusmedım . Sonra esımde bazen akıllı bazen ***** ıste annemler halama gıttıler akşamda büyük 1. Halama geçeceklermiş bızde çaya gıdelım mı bende bize diyen mı oldu gıdelım onlar gıttı dıye ayrı gıderız dedım ne sacmalıyorsun demıs sacmalıdıgım yok dedım cevap vermez zaten kavga etmeyelim dıye. 

Hep aniden oldu derler birsey olınca plansız gıtmezler .gıtsınler o degılde belkı kendılerı olmak ısteyecekler neden burnumu sokayım gıtmek ıstemedım gorumcemın suratı degısır o konularda kalabalık oldu sıcak oldu der 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gitme sende canım gerek yok bence eşinle ayrı gidersin 
(385 puan) tarafından
Yok ıstemıyorım peslerıne takılmış gıbı
-Reklam-
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Çağırılmadığın yerde ne işin var, gitmezdim ben olsam
(385 puan) tarafından
Ev sahibi aradı mı aramadı mı bılmıyorım açıkçası ben onlar gıdıyor dıye gıtmek ıstemedım
(11,027 puan) tarafından
Çağırmak istese kaynananlar çağırırdı yanlarında. Onu diyorum ev sahibini değil.
0 oy
(133,540 puan) tarafından
bu kadar gezmeye gitmeyiz biz hatta hitcek yerimiz yok ama olsada hadi kalk gidelim demeyiz yaa

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 403 göst.
0 oy
33 cevap 567 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 829 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.

409,703 soru