Kızlar dün anneme geldim hastaneye gidecem bebeğime baksın diye hastane işi bugunde olunca burda kaldım işte az önce yengemin anneside eve geldi beraber yemek yaptık yemek yiyecektik yengem annem kayinbabamin yanında yemek yemez dedi biz burda yiyelim annemde tamam kızım dedi onlar orda yedi bizde odada anneme hatta niye buraya gelmediler dedim annesi babanın yanında yemek yemiyor dedi bende ha tamam dedim mutfaktan yaptığı terbiyesizlik oğlu da birşey demiyor dedi bende küçük kardeşim birşey yaptı sandım sonra bağırma sesi devam etti ağladı bende kardeşime ne oldu dedim oda gidip baktı sesler yükseldi annemle ikimizde mutfağa gittik anneme bağırıyor sen terbiyesizsin saygısızlık yapıyorsun haksızlık yapıyorsun dedi siz niye burda yemediniz diye bağırıp ağlıyor annem üzülüyor annem kırılıyor dedi bende ağlamaya başladım tır tır titremeye başladım benimkide anne dedim kaç aydır annem sana yaranmaya çalışıyor niye böyle yapıyorsunuz dedim gerçekten çok zoruma gitti her seferinde anneme böyle yapıyor Annem melek gibi yemin ederim annem olduğu için değil gerçekten huyu çok güzel hatta hep keşke anneme benzeseydim diyorum ben biraz sinirliyim annem çok sakin uysal bir kadın sürekli kızım kızım diyor