Aması şu kızlar oğlum 26 aylık ve hiperaktif bı çocuk fazla hareketli yaramaz o yüzden oğlum 4 5 yaşına gelene kadar ikinciyi istemiyorduk ama geçen bı kaza oldu iki kez cinsellik anlamında yani sonra dedim aha da hamile kalicam birinde olmadıysa da diğerinde tutmuştur belki dedim sanki ilk kez hamile kalıp çocuğumuz olucak gibi eşimde bı heyecan bnde bı heyecan bı yandan sevindim içim içime sığmadi bı yandan da oğlum zatn yaramaz çok zor olur diye üzüldüm oğlumda gelişim geriliği vardı 1 ay hastanede falan yattım iki güne bir nstye gittim sürekli hastane hastane psikolojim bozuldu yani yine aynı şeyler olur diye de korkuyorum ama bı yandan da beraber büyüsünler istiyorum arkadaş gibi olsunlar oğlum evde tek olduğu için de bu kadar hırçın bı çocuk çok sıkılıyor tek başına ama bı misafir çocuğu gelince sevinçten akli çıkıyor sizce biraz daha bekleyelim mi yoksa yapalım mı akıl verin kızlar bu arada hamile kalmadım sanırım yine enfeksiyonum var o yüzden oğlum da da tutmamisti enfeksiyonum varken adet oldum 3 gün önce biraz uzun oldu hakkınızı helal edin:))