0 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Merhaba kızlar 2 yıldı evliyim ve 31 haftalik hamileyim kocam otöbüs şoförü azerbaycanda bu ötöbüs kendisinin 4 tane var 1nin parasini kendisi alıyor diğerlerini babasi  ailesiyle birlikde yaşıyoruz neyse benim kocam biraz cimiri ona kiyafet ayakkabi ve ya başa ihtiyacim olan birşey aldıramıyorum 2 yildi evli oldugumuz halde 1 kere ayakkabi aldı bana hep de annem babam bize maddi destek oluyo yoruldum artik herseye haset etmekden. Ne yapa bilirim kiyafet isteyince onu nasil aldıra bilirim?

8 Cevaplar

+1 oy
(356 puan) tarafından
Al karşına güzelce anlat buna ihtiyacım var bebeğimizin ihtiyaçları var de alsın bi zahmet ya da kart iste sen harca o da ödesin ne diye evlenmiş o zaman 
-Reklam-
+1 oy
(18,863 puan) tarafından
Boşatmak değil niyetim ama bana annem babam baksa gidip onlarla yaşayayım onlarla zaman geçireyim onların işini yapayım derdim. Nikahına aldığı kadının ihtiyaçlarını görmeyecekse niye evlenmiş 
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Sen vermeyeceksen kimden istiyeyim de 

Ya bu erkekler birikim yapıyordur kesin
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Benim eşim de öyle kendi arabası olunca hiç acımaz bana gelince hep erteler ben çok laf ettim sürekli işte şu arkadaşım geldi beni kucumsedi senin hiç birşeyin yok bu kuzenim o bunu alamaz kocası ona almaz dedi vesaire bide hep yüzüne vurdum senin bana ne faydan var 3 kuruşunu görmedim diye son zamanlarda baya baya almaya başladı ne istesem pahalı ucuz demeden 
0 oy
(3,554 puan) tarafından
Yüzüne vurman gerekiyor mafem annem babam karşılayacak ben onların yanında yaşayayım demen lazım annesi babası bişey demiyo mu
0 oy
(638 puan) tarafından
Canım yüzüne vur neyini gördüm bana ne faydam var diye. Ailenden destek geldiği için de alıştı rahatlığa . Ailenden destek alma bi süre veya gizli tut aldığını . Onlar veriyor nede olsa der duzelmez
0 oy
(2,205 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cimri erkekle çok zor heleki para vermiyorsa aldirmayi değilde sana güzel bı para vermesini sağla her ay ki hep aynı sorunu yaşama
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kendi ailesiyle paylaşırken sorun yok ama sana gelince sorun oluyor. Öyle mi?

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 2,674 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafirrr (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 683 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Medine18 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,806 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.

412,579 soru

12,421,496 cevap

45,249 kullanıcı

Kategoriler

...