0 oy
1,015 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından

Merak edenleriniz var sağ olun teşekkür ediyoruz. Hepinize toplu cevap vermek istedim. 

En önemlisi 3 gün önce tekrar ekstübe edildi ve devam ediyor yani burnunda çok şükür. Insallah bundan sonra artık entübe olması gerekmez ve gün gün oksijen desteğinden ayrılarak normale döner.
Enfeksiyonla ilgili tahlil sonucu öğleden sonra çıkmıştı doktordan duymadım ama enabizda gördüğüm kadarıyla normale dönmüş şükür.
Adenovirus devam ediyor.
Göz için rop muayenesi yine yakından takip ediliyor.
15 gündür kucağıma vermemişlerdi. Bugün 15 dk  kucağıma verdiler. Ilk verdigi saniyelerde oksijeni birden yükseldi 99 100 oldu o kadar mutlu oldum ki. Sonra ara ara düşürdü tabi. 
Ben yanından gidecegim zaman ağlıyor hissediyor artık yanından ayrılmak çok zor ama Rabbim bugünü aratmasın.
Biz eve geldikten sonra beyin ultrasonu çekmişler. Raporunda şüphelenilen bir durum var sanırım soru işareti konulmuş. Yarın öğreneceğiz artık. Böyle canlarım. Dualarınızı eksik etmeyin. 

26 Cevaplar

0 oy
(1,303 puan) tarafından
Bizi habersiz bırakma kuzum sağ salim kavuşun inşallah
(300 puan) tarafından
Sag ol canım inşallah ♥︎ :*
-Reklam-
0 oy
(2,567 puan) tarafından

Eve çıktık bu çocuk uyumuyor artık çok yoruldum diyeceğin postlari göreceğiz daha durrr ❤️ :)

(300 puan) tarafından
İnşallah :) ♥︎
0 oy
tarafından
Rabbıme Hamd olsun cok şükür yaa
(300 puan) tarafından
Çok şükür canım ♥︎
0 oy
(2,021 puan) tarafından
Dün biri eski posttunu canlandırmıştı sen sanıp n sevindim Rabbime şükür çok geçmeden sen geldin :) Allah'ım güç kuvvet versin inşAllah paşamıza ❤️
(300 puan) tarafından
Canım yaa :) Amin inşallah çok özelsiniz benim için
(2,021 puan) tarafından
Sizde öyle. Aile akraba gibi birşey olduk. Haber alamadan edemiyoruz :) Allah'ım hep güzel haberler nasip etsin inşAllah
(300 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Amin canım inşallah. Her zaman diyorum bir ailemiz daha var o da buradaki kocaman ailemiz ♥︎♥︎ Ben de akrabalarıma arayıp haber vermiyorum onlar ararsa üstün körü cevaplarla gecistiriyorum bir size bir kendi ailelerimize bu kadar sık ve detaylı bilgi veriyorum. Sürecin başından beri hep yanımızdaydınız çünkü. Annemin yanıma gelemedigi ilk 5 gün bile sizlerle yazışmak konusmak çok büyük moral kaynağıydı. Dogumdan 1 hafta sonra annem gittiginde esim ve ben basbasa kaldık ne yapacağımızı nasıl avunacagimizi bilemedigimiz günlerimizde sizin yanimizdaymis gibi hissettiren mesajlarınız dualariniz guzel gunlere olan inanciniz bize güç verdi. Hala da öyle. Bu süreçte en az ailelerimiz kadar sizin de hakkınız var üzerimizde. Hep dua ediyorum ben de sizlere kendiniz gibi güzel insanlara çıksın yollarınız. Rabbim sizi güçlüklerle sinamasin, kalbinizi yormasin darlık yüzü görmeyin insallah. Sizin gibi insanların yüzü suyu hurmetine ayakta duruyor dünya. Siz bana çok şey öğrettiniz. Onca tanıdığım insandan sonra degisen toplumu da gozlemleyince iyi insan kalmamis herkes kötü gibi bir yanılgının icindeymisim. Iyi insanlar da cokmus dedirttiniz. Günlük hayatta yüzyüze olmasa da internet mecrasinda da olsa sizin gibi iyi insanlara denk gelebilmek cok kıymetli benim icin.
(2,021 puan) tarafından
Allah razı olsun inşAllah öyleyizdir. Rabbim koymuş kalplere sevgiyi hamd olsun. Sizin inancınız teslimiyetiniz de bambaşka. Bunun karşılığını veriyor Rabbim. Hep birlikte hepimizin güzel günlerini,rızasında bir ömrümüz olur inşAllah
(300 puan) tarafından
Aminn inşallah canım
0 oy
(17,010 puan) tarafından
Bu büyük savaşçıyı çok merak ettim MeseAllah rabbim nazarlardan saklasın şafi ismiyle şifa versin inseAllah.
(300 puan) tarafından
Amiiiiin canım inşallah Allah razı olsun. ♥︎ Sen ilk defa postuma denk geldin sanırım degil mi
(17,010 puan) tarafından
Yok canım ilk değil diğer postların bir kaçına da yorum yapmıştım.
(300 puan) tarafından
Anladım canım kusuruma bakma dikkatimden kaçmış. Çok teşekkür ederiz.
(17,010 puan) tarafından
Önemli değil canım. Şimdi nasıl Çınar bebek umarım daha iyidir
(300 puan) tarafından
Daha iyi canım çok şükür. Deneysel birkac tedavi yöntemini konuşacağız hocayla yarın kabul edersek uygulanacak.
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Uzun zamandır postlarina denk gelmiyodum. Arama yerine çınar ege yazıp aratip bakıyorum. İnşallah toplaryacak koca bir oğlan olacak annesi. Kilo alımı filan güzel de mi. Anne sütü veriyolar mı 
(300 puan) tarafından
Canım yaa ben de merak eden olursa ismiyle kolay bulur diye özellikle ismiyle açıyorum postları iyi yapıyorum demek ki :) insallah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Kilo alımı çok şükür güzel canım. Anne sütü veriliyor ama o tek başına kilo alımına yetmeyince mama gibi ama mama olmayan bir gıda takviyesi ile zeytinyagi da veriyorlar Eylül ortasından beri. Anne sütüne ekleniyor. Oksijen sorununu da çözsek teyzesi inşallah güzel günler gelecek.
(9,109 puan) tarafından
Kardeşimin bebeği de iki ay kadar küvezde kaldı. Kilo alımına destek için anne sütüyle beraber mama da vernislerdi. Taburcu oldu çok şükür. Sık sık kontrole götürüyolar sadece. Çınar Ege'nin de bugünlerini görürüz inşallah. Taburcu olduk diye postunu da görürüz inşallah. Oksijen sorunu da zamanla geçecek inşallah annesi. Çok güçlü oluyolar emin ol. Herşeyi atlatıp çıkacak annesine babasına kavuşacak.
(300 puan) tarafından
İnşallah canım ♥︎

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 1,544 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tugcengenc (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
+1 oy