Daha ben sana yazacaktım böbreğim genişledi ben neler çektim diye seninde varmış bacım şimdiden yazayım durumun nasıl ne diyor doktor bilmiyorum benim genişledi bir şey olmaz işte stent takılacak kadar değil dedi neyse beni beş gün süründürürduler neler neler çektim yirmiden fazla serum yedim acılara dayanamıyordum ağlıyordum böbreğimi alın bebeğim yaşasın diyordum kısaca anlatıyorum ürolojiye gittim hemen ameliyata aldı stent taktı neyse rahatladım geçti derken idra yolunda yanma oldu idrar kaçırma neler neler duvara vururdum idrar yaparken asla dışarı çıkamadım bebeğimin alışverişini zor yapardım eşimle hiç vakit geciremedim hiç güzel zamanlarımız olmadı hep doktor ihmali yüzünden stetn çıkarıldı ben yine çektim bebeğim doğmuştu 3 aylıktı sonra gittim aynı doktora yine su iç geçer antibiyotik iğne serum günlerce baktım olmuyor başka özele gittim taş var mesanede ya da doktor bir şey unuttu dedi devlete gittim yine ameliyat dedi ben okadar ağladım ki doktorun odasında ben çok çektim ve çocuğumla eşimle çok kötü günlerim oldu hepsi bir doktorun ihmali yüzünden dedim ameliyat oldum 7 aylıktı kızım kapalı ameliyat çok şükür taş çıkarıldı ve bitti gitti herşey doktorun ne diyor bilmiyorum ama stent bir tek benim sıkıntı oldu önemli olan bebeğin iyi olsun hepsi geçiyor herşey geçiyor şuan ikinciye hamileyim ve evet korkuyorum 7 haftalık ve bir ay sonra ben ürolojiye gidecem kendim kontrol ettirecem 19 haftalıkken başladı benim bunda da öyle bir şey varsa eğer hıc acı çekmek istemiyorum benim bir çocuğum daha var hemen stent taktıracam idrar yanmasına dayanırım böbrek zor