0 oy
51 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Merhaba kizlar ben 2.5 ay önce doğum yaptım. 40 çiktiktan sonra doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk defa adetim çok uzadı bugün 14. Gün doğum kontrol hapı kullanıp adeti böyle uzayan oldumu

1 cevap

0 oy
(10,874 puan) tarafından
Yani doğumdan sora duzensizlik normal de bu kadar uzun olması bana normal gelmedi açıkçası bi sağlık ocağını arada ebelere sor ne diyecekler ben de doğumdan sonra hapla korundum 10 aylık olana kadar hiç adet olmadim doktor normal dedi 10 aylık olmasına 1 hafta kala bi başladı maşallah afedersin sular seller gibi 35 gün sürdü 14 gün yoğun şekilde devam edince randevu aldım 20inci gün doktora gittim anlattım parça aldı biopsi gönderdi kürtaj yaptı bi kaç güne kesilir diye düşünüyorum dedi aksine daha da hızlandı 15 gün sonra kontrole gel dedi gittim kanama kesilmemisti lekelenme şeklinde devam ediyordu rwhmimde et beni çıkmış miyop dedi büyük bi hastaneye gidip alttan kameralı muayene olman lazım kamerayla da görünürse ameliyat olman lazım dedi gittim hastaneye doktor hiç oralı olmadı kameralı muayene için 2 ay sonraya gün verdi ben hala hap kullanmaya devam ediyodum tabi o zaman sonra haptan mi oldu acaba dedim hapı kestim 10 gün lekelenme devam etti sonra kesildi kameralı muayenede de o kadar kanadiysan dusmustur gorunmuyo dedi çok şükür doktora anlattım hapın zararı olduğunu düşünüyorum hapı bıraktım herşey yoluna girdi dedim himm dedi ha yapmaz diye bişey söylemedi 
(10,874 puan) tarafından
Cerazette canım ama ben 1 yıl kulandim doktor ben haptan olduğunu düşünüyorum deyince ne kadar kullandın ki dedi doğumdan beri dedim o zaman hmm dedi senin çok kısa bi sürede olmuş
(44 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sizede. Benim ameliyatım sıkıntılı geçti sezeryan olmuştum. Ameliyatta rahim kasılması olmadı bende baya bir uğraştı doktorlar 4 gün hastanede yattım sezeryan dikişi yanında karnımı deldiler diren diye bir aparat taktılar 3 gün boyunca dışarı kanamam oldu rahmimden oluyordum az kalsın resmen ölümden döndüm. 40 bitince doktoruma gittim rahim toplanmış dedi doğum kontrol hapı verdi korunmam için. Bende acaba haptan dolayımı bu kanamam yoksa gene rahimde bir sıkıntımı var merak ettim. En iyisi tekrar doktora görünmek
(10,874 puan) tarafından
Bak işte haptan da olabilir başka biseyde aynen sen bi doktora görün inşallah bişey yoktur
(44 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️
(10,874 puan) tarafından
Senden de canım ❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 250 göst.
0 oy
0 cevap 10 göst.
0 oy
1 cevap 25 göst.