Yani doğumdan sora duzensizlik normal de bu kadar uzun olması bana normal gelmedi açıkçası bi sağlık ocağını arada ebelere sor ne diyecekler ben de doğumdan sonra hapla korundum 10 aylık olana kadar hiç adet olmadim doktor normal dedi 10 aylık olmasına 1 hafta kala bi başladı maşallah afedersin sular seller gibi 35 gün sürdü 14 gün yoğun şekilde devam edince randevu aldım 20inci gün doktora gittim anlattım parça aldı biopsi gönderdi kürtaj yaptı bi kaç güne kesilir diye düşünüyorum dedi aksine daha da hızlandı 15 gün sonra kontrole gel dedi gittim kanama kesilmemisti lekelenme şeklinde devam ediyordu rwhmimde et beni çıkmış miyop dedi büyük bi hastaneye gidip alttan kameralı muayene olman lazım kamerayla da görünürse ameliyat olman lazım dedi gittim hastaneye doktor hiç oralı olmadı kameralı muayene için 2 ay sonraya gün verdi ben hala hap kullanmaya devam ediyodum tabi o zaman sonra haptan mi oldu acaba dedim hapı kestim 10 gün lekelenme devam etti sonra kesildi kameralı muayenede de o kadar kanadiysan dusmustur gorunmuyo dedi çok şükür doktora anlattım hapın zararı olduğunu düşünüyorum hapı bıraktım herşey yoluna girdi dedim himm dedi ha yapmaz diye bişey söylemedi