0 oy
353 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (706 puan) tarafından
Eveeet çoğunluk beni haksız bulur net ama asla hakkımı helal etmiyorum o kadına. Evlendigimde bana bir çaydanlık hediye gelmişti kaynanamdan getirmedim sonra lazım olursa senden alırım diye üç dört yıl oldu geçen istedim kaynima vereceğini söyledi bende dedim o evlenince onada gelir falan cevap vermedi konu kapandı bu gün tekrar söyledim bulamadım dedi ya yalan yemin ederim iğnesini bile kaybetmez öyle bir insan ben kaybolurum onun iğnesi kaybolmaz kaldı ki çaydanlık. Asla helal etmiyorum. Salona yeni perde aldığımda da eski perdemi alıp götürdü kaynima verecekmiş onuda helal etmiyorum asla gönlüm olmadı resmen yuzsuzluk yaptı ya 

6 Cevaplar

0 oy
(1,676 puan) tarafından
Neden verdın ona vermeseydın. 
(706 puan) tarafından
Kız düğünde hediye gelmiş bana vermedim ki perdeyide kendisi aldı alırken sadece haber ediyor bildigin
(11,764 puan) tarafından
Ee sen kalsın demişsin lazım olduğunda alırım hediye geldiği an alsaydın ya 3-4 yıl sonra mı aklına geldi ayrıca ben olsam eski perdemin peşine düşmem
(706 puan) tarafından
Valla şimdiki aklım olsa bırakmam evet yeni aklıma geldi olsun helal etmiyorum hayrını görmesin
(11,764 puan) tarafından
Sana başka kötülükleri olmuştur sevmezsin tamam eyvallah da bi çaydanlık yani bu kadar kin gütmek ne  bileyim o çaydanlık hediye gelmeseydi ne yapacaktın mesela  ?
-Reklam-
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Evet yaptığı hoş değil ama şunu söylemek istiyorum birinci derece deprem bölgesindeyim ve ayın 6sında 9 ay olacak diyeceğim şu ki 1.5 dakikalık olduk boşverin helal edin hayat çok acımasız lüks evler arabalar herşey insan canı bile 1.5 dakikalık oldu
(706 puan) tarafından
Yok ben helal etmiyorum. Daha neler neler var sosyal yardıma basvurabilsin diye kaynimi üstümüze aldık şimdi onlar bal gibi yiyor parayı eşim işsiz biz bakıyoruz aylık iki yüz TL harçlık sözü vardı bir defa verdi başka yok hiçbir şekilde helal etmiyorum burnundan gelsin
0 oy
(5,233 puan) tarafından
3 4 yıl iyi saklamış kadın sen niye bekletiyosun okadar madem senin al evine koy cok saçma 
(706 puan) tarafından
Düğünün ertesi günü bana gösterdi bunlar sana geldi diye ben o sıra hem küçüğüm hem ne lazım ne değil bilmiyorum dedim şimdilik dursun sonra lazım olursa alırım diye gayet normal degilmi
(5,233 puan) tarafından
Hata sende de var al koy evine okadar bekletirsen olacağı o
(706 puan) tarafından
Kız 18 yaşında evlendim nereden bileyim ben gözüm açık değildim işte yeni yeni açılıyor
(5,233 puan) tarafından
Deseydin benim diye ben kullancam diye
0 oy
(52,382 puan) tarafından
kaynimdangorursem helal olmasin de versede vicdani kalsin onda.
(706 puan) tarafından
Öyle de dersem hastanelik olduğu yetmez gibi eşimle aramı bozar
0 oy
tarafından
Kız sana geleni onda niye bıraktın verir tabi oğluna eski kaynanam ben evimi yanından taşırken evime girmiş düğünden önce bana yaptırdığı dantelli yatak örtüsü takımını almıştı hiç sermemiştim sürekli lafını ederdi o kdr paraya yaptrdm kesin kaybettin bilmm ne Evim geldi baktm almış sevindim bende kalmadığına oğlu hırsız olanın anasından ne beklicen
(706 puan) tarafından
Aaah ah gözümü acmamisim ki nereden bileyim
tarafından
Bende kaynananın hırsızını sonradan gördüm ilk alyansımda baba evine giderken kızım elbiselerini doldururken odada düşmüş cıkar cıkmaz farkettim hemen geri döndüm yok almış hemen haftalarca evi aradm bulamadım hırsızlık maceralarını duyunca anladm kimin aldıgını zehir zıkkım olsun
(706 puan) tarafından
Pslikler vallaha
0 oy
tarafından
Eee yani?? Biz ne yapabiliriz ki böyle bir durumda bunları onada söylesen ya. Hakkımı helal etmiyorum yalan söylüyor sun de açık açık bile bile neden susuyor sun. Ayrıca bunun neresi hırsızlık oluyor???? Bende evinden bir şey alıp çalmış sandım 
(706 puan) tarafından
Benim olan birşeyi saklaması hırsızlıktır. Bizene ne ya ilgilenmiyorsan okuma sohbet amaçlı içimi döktüm işte
tarafından
Sen müsade etmişsin ya hani saklamasına. Seninse senin yanında dursun kendinizi ezik gibi gösterirseniz kaynanalara onlarda ezer
(11,764 puan) tarafından
Yanlız o çaydanlık hediye gelmeseydi ne yapacaktın farz etki yok gelmedi almayacak mıydın yenisini bence bir çaydanlık uğruna seviyeni bu kadar düşürme yok helal etmiyorumlar yok bilmem neler yok pislikler bi çaydanlığa kadar düştünüz mü
tarafından
Aynen oda var. Hakkımı helal etmiyorum derken kadının hakkına giriyor hırsızlık damgası vurarak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 320 göst.
0 oy
46 cevap 1,357 göst.
0 oy
6 cevap 359 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,190 soru