Kızlar 30+1 haftalık hamileyim .bugün doktor kontrolüm vardı . Doktorum nasıl doğum istediğimi kendisinin normal önerdiğini sordu . Normal olursa Şubat sonu Mart başı dedi sezeryan istersn de 25 Şubat a alırım dedi . Şu an çok şükür bende de bebeğimde de sıkıntı yok suyu kilosu olsun hepsi gayet iyi .yalnız bı hafta önden gidiyoruz çok şükür . Ve kafa çapı biraz büyük dedi .açıkçası korkuyorum normal dogurmaktan ya yapamazsam şoka girersem diye .kendim astım hastasıyım korkuyorum kendimden . Ağır bı astım hastası değilim şükür alerjik . Doktrum bunun engel olmadığını söyledi ben sana destek olucam dedi . Sizce napmaliyim eşim kararı bana bıraktı . Ama kafam çok karıştı . Burda ki güzel yorumlarla destek buluyorum çoğu kez akıl da alıyorum sizden . Tecrübeli anneler yardım
Canim bir saglik sorunun yokaa normal dogum oneririm. Hic korkma Allah yardim eder
Normal doğum yapmanı tavsiye ederim evet sezeryan da olabilirsin ama normal olmak sonradan seni rahatsız etmez ilerde acısı çıkıyor soğuk suya bile girsen iltihap kapıyorsun türlü türlü zararı var ama eğer normal yapamazsan da tek çare sezeryan ALLAH neyi nasıl nasip etmişse akışına bırak en iyisi
1,492,873 soru
24,392,549 cevap
349,412 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın