Merhaba arkadaşlar.Benim bir derdim var.Nasil çıkacağım içinden bilemiyorum.Benim ruh hastası bir konsum var.Bahce kapısı ses çıkarıyordu gelip gidip sırf gıcıklık olsun diye açıp kapatıp rahatsiz ediyordu.O yüzden baya tartıştık.Bir gün kapıyı iterken çıktı avazı çıktığı kadar bağırıyor beddua ediyor.Neyse kapıyı yaptırdık.Evin giriş kapısını vura vura kırdı.Onu da yaptırdık.O da sallantida.Simdi kendi ev kapılarını vuruyor.Geri donusum posetini giriş yolumuza koyuyor. Alt katta otiruyor.Balkonundan kurutmaligi sarkitiyor camasirligoyla beraber yeri oldugu halde.Uc cocugu var .Sesleri gurultuleri kavgalari hic durmuyor.Apartman mi dingonun ahiri mi bilemedim.Polise zabıtaya konuya komşuya söyledik ama yine de o bildiğini yapmaya devam ediyor.3 katlı bir apartman kayınvalidesinin evi.ustteki kiracı ben de orta kattayım ev bizim.Gecen gün tartıştık kocası baltayla geldi saldirmaya calisti polis geldi ama yine aynı taş aynı hamam.Mahkemeye verecek durumum yok olsa hemen vereceğim.Ne yapmam lazım önerisi olan var mı nasıl kurtulacağım onun yüzünden eşimle de aramız bozuluyor