0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (192 puan) tarafından
Kizlar inşallah Mart'ta doğumum var da ilk çocuğum temmuz çocuğuydu bu kışın olacak hastane çantasına neler koymaliyim henüz erken evet ama ilkim erken olmuştu alel acele çanta hazırlanmıştı bunda da öyle olsn istemiyorm 

3 Cevaplar

0 oy
(882 puan) tarafından

image

image

image

Canım normal hastane çıkışı hazırlığını yap ektra kalın kundak koyabilirsin ve battaniye tabiki. Ben nisan başı doğum yapmıştım ama hava sertti hala nasıl tarif edeceğimi bilemedim ne diyorlar ona. Böyle cırt cırtlı kalın bebek kundakları oluyor açıp bebeği içine koyuyorsun sonra kapatıyorsun battineye gibi daha kullanışlı bir ürün. Ondan almıştım özellikle hastaneden çıkarken içine koyduk bebeği 

(192 puan) tarafından
Teşekkür ederimm ana kucağı yada puset alayım mı
(882 puan) tarafından
Vallahi ben puset aldım ama hiç kullanmadım bebeği kucağımızda bindirdik getirdik eve. Anakucağı ev için iyi oluyor beşiği dışında salonda dururken vs ona koyuyordum ilk zamanlar. 3 3.5 ayına kadar kullandım nezaman dönmeye başladı anakucağının işide bitti
(192 puan) tarafından
Tekrar çok teşekkür ederim
(882 puan) tarafından
Canım bak bahsettiğim kundak tarsı şeyi görsel oşarak ekledim. Birde sallanan anakucağı var ekonomik olarak bır tık pahalı ama çok rahat edersin o tarz bişey alırsan ben benzer bir ürün koydum belki daha ekonomik olanları vardır bir araştır sende
(192 puan) tarafından
Yaa çok güzel
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından

Merhaba evde kendi ördüğüm bebek battaniyeleri satıyorum ilgilenirseniz sevinirim

image

(192 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende örüyorum:):)
0 oy
(444 puan) tarafından
Bende ocak sonu Şubat başı doğum yapicam ben hazırlıklarını bitirdim post açtım az önce çantayı da 32 de hazırlarım  çantaya koyulacak eşyaları goguldan yazıp baka bilirsin uygulamda da var neler gerekli çantaya diye 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 189 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Tulay. 123 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 281 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.
16 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu

411,838 soru

12,398,103 cevap

44,303 kullanıcı

Kategoriler

...