0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar  Ben halen hastalanmadım yaaa kafa yi yiyeceğim  artık. 

Bugün tam 23 gün oldu halen gelmedi dün gündüz adet sancisi gibi bir sanci geldi lavaboya  gidrdim 1 damladan az bir leke geldi peceteme.  Aynı sanci bugün de var dune göre daha şiddetli ama napacagimi şaşırdım ama ya daha hastane randevusude ayın 15 inde pazartesi tekrardan bi kanmi versem acaba ana sağlığına hiç böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba aranızda.

6 Cevaplar

0 oy
(2,574 puan) tarafından
Yeni mi taktırdın spirali
(97 puan) tarafından
Ya bişey sorucam spriql bende düşünüyorum qma kilo yapıyor diyolar doğrumu??
(5 puan) tarafından
Cn mben zaten kilolu biriydim ondan ne dersem yalan olur ama hormonlu takarsan evet kilo alimi olabilir
(5 puan) tarafından
Vallaha bacım olunca önüne de geçilmiyor bunu birkere daha anladım kız
(2,574 puan) tarafından
Test yaptırdın mı canım
(5 puan) tarafından
Geçen pazartesi yaptırdım birşey çıkmadı anasagliginda yaptırdım ama ayın 15 inde de hastaneye randevum var ama bugün 3 gündür kasiklarimda ve alt karnında sanci var belimde com ağrıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnmde öyleydi çıkardım ağrılar hepsi btti hep leke leke gelyordu damla damla snra bı adet oldumi perişan oluyordum 
(5 puan) tarafından
Yok kız benim ki bi iki ay önce böyle oldu bu kadr ağrılı olmadı hep günü gününe gelirdi 4 gün görürüm normalde yani çok düzeniydi
tarafından
Acaba kansızlık mi var bnm kan değerim dusmusti tam bir ay olmadım
(5 puan) tarafından
Yok cnm ya geçen hafta pazartesi gittim ana sağlığına herşey normal dedi
tarafından
Ama spiral adet gecikmeside ypyor
(5 puan) tarafından
Kız 4 yidlir takılı neredeyse yenimi akli başına gelmiş bunu da gecikme  yapiyor :)))
0 oy
tarafından
İlk ay bende de 20 gun gecikti 
(5 puan) tarafından
Yok cnm benimki yeni deil 4 yıla yalıdır var hiç bu kadr gecikmediydi . Dünde çok sandım vardı ama bugün daha fazla sancim var bakacam bi yarında devam ederse pazartesi doktara git.eyi düşünüyorum  böyle 10 gün dayanamam
tarafından
Gebelik olmasın kız yada kayma
(5 puan) tarafından
Ayenn cnm bende kaymadan şüpheleniyorum tam alt karında sancim var çünkü adet sancisi gibi belime belime vuruyor
0 oy
(28,793 puan) tarafından

Test yap kan ver normal değil çok uzun bir süre 

(5 puan) tarafından
Kanda verdim cnm baya bi 4 5 tup  aldılar kan birşey çıkmadı dedi doktor sağlık ocağınaverdim ama  bu sancılarım da 3 gündür çok şiddetli ama
(28,793 puan) tarafından
Ama sıkıntı ya öyle normal degilki
(5 puan) tarafından
Aynen cnm ama randevu ya daha var mecbur bekleyecem bakmazlar başka türlü
0 oy
(4 puan) tarafından
ağırlık falan kaldırdıysan kaymış olabilir belki
(5 puan) tarafından
Olabilir temizlik yaptım bazalri kaldırdım.  Ama kayınca kanama yapıyormuş heralde öyle okumuştum
(5 puan) tarafından
Belimde ve karnında ağrı var ama aman kizzz ne yapacagimi şaşırdım vallaha kimseye de birşey anlatamayınca buraya yazıyım dedim belki bi nebze içim  rahatlar dedim
0 oy
(3,360 puan) tarafından
Bazen geciktiriyor bendede 25 gün geciktirmisti test yaptım negatif  çıktı sonra adet oldum zaten 
(5 puan) tarafından
Cnm hiç bir belirti yokki ya yanılmıyorsam perşembe günü 1 damladan az bir leke peceteme geldi başkada tık yok
(3,360 puan) tarafından
Benimde belirtim yoktu sonra birden olmuştum sen bir erken gebelik testi al
(5 puan) tarafından
Cnm sabah ilk isim alıp yapmak testi böyle olmayacak
(5 puan) tarafından
Kaset test alıp yaptım şimdi negatif çıktı
(5 puan) tarafından
Aman kız ben erken gebelik testi almadım ama bunda çıkmamış olabilirmi ki
(3,360 puan) tarafından
Gecikince kaset test doğruyu gösterir hayırlısı olsun
(5 puan) tarafından
Amin cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
13 cevap 183 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sustumm.. (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
30 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balkaymakannesi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 946 göst.

404,858 soru

12,128,229 cevap

36,491 kullanıcı

...