Kızlar eski postlarimdan bilen bilir daha oncede anlatmışdım yine sürekli sürekli sinirlerimi bozuyorlar arada perde kalsın diye sessiz kaliyorum, ama zorla benide terbiyesizlestirecek sonunda bu k validem, hiç dilim bile gelmiy k validem demeye artık, pis niyetli , 1ci cocugum zaten erkek bunlarda baya erkekçiler, 2cininde sanki oğlu eliyle koymus gibi hepsi oyle emindiler ki, erkek olacagina hala kız oldugunu kabul edemiyorlar, dün akşam k valide bakalım ikinci neolcak diyor kaynim yanimdaydi o sırada hele kız oldugunu soyledim kayinimda ya yeter artık kız işte daha ne istuisun sorup sorup durmasanıza sağlıkla dünyaya getirsin onemli olan dedi oda 3cüyüde doğurur erkek olur iki erkek kardes olur diyo, kaynim oyle diyince artık bana pek ıaf düşmez diye bisey demedim sadece espiriyle 2cocuk yeter çok şükür iksindende var Allah olmayana versin kaynimda subay Allah kaynima versin diye espiri karışık geçiştirdim. Ama eminim kaynim olmasaydi cok kotu kavga edecektim kendinin iki kizi varcok iyi kalpliler gorumcelerim Allah var haklarını yiyemem. İlk gebeliyimde erkek oldugunu soylediyimde nasıl sevinip havalara ucmuslardı gelip yzuumden opub tebrik etmisdi , hiç doğumca bakalım nolcak dememişti şimdi kız diyorum yok doğunca beli olcak diyo yediremiyolar kenilerine eşimi deseniz busefer doktora yaninla gelcem doktordan duymak istiyorum diye, doktor ikinci defa kız dedi 30 haftada , hala inanamıyorum diyo espiri şaka karışık erkek beklediyiini eve geldiyinden kanım kara oldugunu gülerek soyluyo . Ben nasıl cevap vereyim ki cuk diye otursun bunlara artık duymak istemiyorum sinirden bi hal olcam ,