0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (977 puan) tarafından
Kızlar bir şey duydum çocuklar bebekler 7 yaşına kadar melek ya da bilemiyorum bazı ruhsal varlıkları görebiliyormus bir çok kişi depremde bebeğimiz hiç ağlamadi emdi uyudu demiş hatta bir çocuk bir abla bana şu getirdi demiş Allah tabiki yardım ediyor derken kastedilen koruyucu güçler mi siz böyle şeyler yaşadınız mı 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kediler ve bebekler depremlerde daha uzun sure hayatta kalabiliyor sebebide cok uyuduklari icin enerji kaybetmiyorlar diger bahsettiklerin hakkinda bi sey duymadim hic
-Reklam-
0 oy
(1,352 puan) tarafından
Yaşamadım ama duydum tabi ne kadar yalan ne kadar doğru bilemem Rabbim billir 
(977 puan) tarafından
Çok zorda kalan brii halüsinasyon görebilir ama ben kısmen inaniyorum bir arkadaşım kucukken traktor altında kalacağı anda bir beyaz varlığın melek diye yorumladı onu kucağına alıp uçarak kurtardığını anlatırdı hiç burnum bile kanamadı ben meelk olduğunu anladım yüzünü görmedim dedi
(1,352 puan) tarafından
Olabilir. Bende de göz yanılması oluyor çok bilemiyorum gerçekte ola bilir oturduğum yerde bir an yanımdan beyaz birşey geçiyor hatta eşime söylemiştim sana öyle gelmiştir demişti
0 oy
(949 puan) tarafından
Bebekler melektir gormediklerimizi gorur gunahsizdir kalp gozleri aciktir.biz de gunahsiz olsak bizim de kalp gozumuz acilir.yediklerimize dikkat etsek zikirle mesgul olsak vs 
0 oy
(11,007 puan) tarafından
Bebeklerin kalp gözüyle gördüklerine inanıyorum. Çocuklarım küçük zamanlarında böyle bi yere bakıp bakıp gülerlerdi mesela. Aniden korkup ağlamaların olması da bundan sebep olabilir. O yüzden hep derim bol bol okumak lazım çocuklara. Evde Kur'an sesi olmalı melekler eksik olmasın evlerimizden. Ama 7 yaşa kadar olduğunu sanmıyorum. Afetler özel durumlar ya hani, belki melek gördüler belki Hızır a.s yetişti onu gördüler kim bilir Allah'tan başka.. Büyük insanlara da olmuş diye duydum çünkü depremde, o başka bi olay yani.. 
(1,241 puan) tarafından
Evet bizim bir tanıdık anlatıyor ona da yaşayan kişi anlatmış 3 yada 4 gün kalmış enkazda kadın diyormuş ki bana sürekli biseyler getirdiler ben yedim hiç acıkmadım susamadim diyormuş yani anlatan kadın öyle yalan atacak birisi değil eger ondan duymasam inanmazdım ama olabiliyor böyle şeyler
(11,007 puan) tarafından
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz işte öyle zamanlar ibretlik oluyo. Herkesin görüp ders alması gerekiyor
(1,241 puan) tarafından
Aynen öyle Rabbım çok büyük.  Ders aldık mi orasını bilemiyorum:(
(11,007 puan) tarafından
Alanlardan olmayı nasip etsin Rabbim ne diyim.. İnsanız işte çok çabuk unutuyoruz, nefsimize uyuyoruz. :S
(1,241 puan) tarafından
Amin inşallah canim
0 oy
(2,211 puan) tarafından
Bende küçükken kaybolmuştum ıssız orman gibi bu yerdi köpekler vardı adam geldi yanıma bizim oralarda öyle biri yok bide kaslı yapılı biriydi yüzünü hatırlamam hiç beni evi bulabileceğim yere kadar getirdi babam beni aramaya geliyomus beni bu getirdi diye gostercektim bı baktik dümdüz yoldu adam aniden yok oldu
0 oy
tarafından
Depremde olan olaylar etkisinde bende aşırı etkilenmiştim onca saat toprak altında sağ çıkmaları mucize Rabbım uardim etmiş işte 
0 oy
(5,646 puan) tarafından
Kuzenim 1.5 yaşında 4.kattan düştü annesi aşağı indiğinde oturmuş bakıyormuş. Hastaneye gitmişler 1 gün boyunca hastanede müşahade altında kaldı. Drlar mucize bebek diye sevmişler yine aynı kuzenim 12 yaşında 30 cmlik bir yerden atlarken kalça kemiğini kırdı. 
(977 puan) tarafından
İşte dualar ile korunuyorlar bence
0 oy
(8,117 puan) tarafından
Bilmiyorum ama şöyle bir durum var. Çok korkarım halen. Kızım bazen diyor ki anne abi var orada. Oraya gidemem diyor. Gitmiyor gerçekten. Ben de o anda çok kötü oluyorum böyle korkuyorum 
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Depremde benim kızımda hiç ağlamadı ki normal zamanda yatağından o şekilde kaldırsak kıyamet koparırdı sadece anne çok üşüyorum dedi bir kere sonra onuda demedi 
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Küçükken damda yürüyordum bı an biri belirdi bana geri dön demişti hiç unutmam . Yani damın sonuna kadar yürüyordum düşebilrdim kimse yoktu akşamdı.ve çok yüksekti dam 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 96 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
9 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde kaavimsi (2,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 888 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde OzleMuhammed (58 puan) tarafından soruldu

413,197 soru

12,440,527 cevap

45,968 kullanıcı

Kategoriler

...