0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar anksiyeteye kaygı bozukluğu var 16 haftalık gebeyim eşimle ayrıyız bazı nedenler yüzünden eşim ailesiyle ben ailemle kalıyorum bazen kızımı onlar yada kızım istedi diye yolluyorum akşam geçte olsa alıyorum oradan yada onlar bırakıyor ama ne zaman gitse yada gideceğini bilsem Bi gün önceden anksiyete nöbeti geçiriyorum bu düşünceyi nasıl aşarım yardım edin lütfen 

1 cevap

+1 oy
(18,419 puan) tarafından
Kız sana dedik ya. Psikoloğa gitmen lazım . Ve ayrıca bu kadar kötü oluyosan gonderme kızını eşin gelsin görsün. Ayrıca karı koca ayrı da yasamamali. Eşin seni nasıl görüyor.. birlikte vakit geçirebiliyor musunuz
(6 puan) tarafından
Dün eşimin yanındaydık kaynana gil düğüne gitmişlerdi şehir dışına ama gelince ya babama diyor kaynana getir özledim diye ya bizim kocaya diyor getir diye
(6 puan) tarafından
Hamileyim diye gitmek istemiyorum ilaç kullanmadan bu sorunu nasıl aşarım diye düşünüyorum o yüzden fikir almak istedim
(4,432 puan) tarafından
Psikolog zaten ilaç veremez, yetkisi yok. O yüzden hamile olsan da gidebilirsin. Konuşarak terapi uyguluyor psikolog.  İlaç yazabilme yetkisi sadece Psikiyatristlerde var.
(18,419 puan) tarafından
Dostum burdan kimse sana yardımcı olamaz. Eşin sana huzurlu olabileceğin bir ortam hazırlamalı. Kaynanan da gelsin sizde görsün çok ozlediyse . Eşin goturmesin çocuğu. Hem çocuk senden gün boyu uzak kalmamış olur.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 61 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eeliff3 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
27 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 120 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy