0 oy
53 göst.
Aile kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızım kahvaltı yapıyor öğlen yemek yemiyor sürekli deniyorum ama yok birşeyler atistirup uyuyo uyanınca irmik yulaf badem ceviz muz elma tarz bildiğiniz muhallebi yiyor sonra akşam 5-6civarinda akşam yemeği.Aksamda yemek yiyor mesela et suyuna.sehriye çorbası içti bir kase yanına iki büyük kıyma köfte yedi yarimsaat sonra mama diyor önüne geçemiyoriz .Kahvaltı yapıyor bir haşlanmış yumurta domates biraz patates kızartması mesela bunları yedi bir saat olmadan mama çok erken acikiyor doktor akşam yemek yesin sonra meyve atıştırmalık uyku bizde öyle.birsey yok napcamk şaşırdım o gün vermedik mama evi inletti apartmandan şikayet geldi hep sesten .Aglamakdan kendini vurdu yere ağzı kanadi mama diye napcami şaşırdım ya Kafanızı şişirdim ama doktor verme diyor tamamda kimse anlamıyor beni....Eline atıştırmalık veriyorum.mesela mama diyince elma çubuk kraker nebilim yogurt yiyor onbeş dk sonra yine mama bazen inat ediyor onlarida almıyor fırlatıyor illa mama...ne dicem bilmiyorum mama nasıl bıraktınız.

2 Cevaplar

0 oy
(395 puan) tarafından
Ben mamanın içine biraz süt kariştırmıştım kızım 18 aylıkken tadından tiksindi bi daha içmedi deneyebilirsin istersen
-Reklam-
0 oy
(4,452 puan) tarafından
Seninki en azından birşeyler yiyormuş, o yüzden yavaş yavaş azaltman en son da bırakman mantıklı olur. Alışkanlıktan mama istiyor olabilir. Mesela 1 şişelik mama bırak pakette, bak bitmiş akşam yapayım deyip günü geçiştirin. Ama akşam verin. Birkaç gün böyle deneyin. Benimki mama dışında bişe ağzına koymuyo. Arada bir 1 köfte, ekmek, çok nadir omlet. Doktorumuz gelişimi normal gittiği için çok üzerine düşmeyin zamanla yemeye başlar dedi. ben 1 hafta kestim mamayı doktor kontrolünde yine yemedi kilo verdi. Mecbur devam ediyoruz. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
5 Kasım 2023 Aile kategorisinde Slmcnm (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.
8 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra1212 (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (563 puan) tarafından soruldu

404,885 soru

12,128,794 cevap

36,494 kullanıcı

...